ANUNTURI

Mediafax.ro: ALERTĂ în Israel – Două rachete lansate din Fâşia Gaza. Una a fost interceptată de sistemul antibalistic Domul de Fier/ Liderul Hamas: „Cine crede că noi ne vom mulţumi doar cu protestele visează…”

Două rachete au fost lansate, vineri seară, din teritoriul palestinian Fâşia Gaza spre Israel, una fiind interceptată de sistemul antibalistic israelian, în contextul reacţiilor la decizia preşedintelui SUA, Donald Trump, privind Ierusalimul.

Una dintre rachete a fost lansată la ora 18.11 (18.11, ora României), fiind interceptată de Sistemul antibalistic israelian Domul de Fier, au declarat surse militare citate de cotidianul Haaretz şi de site-ul Ynetnews.com.

A doua rachetă a fost lansată la ora 19.07 (19.07, ora României), iar armata israeliană suspectează că a căzut în Fâşia Gaza.

Sirenele de alertă privind atacuri cu rachetă au fost activate în sudul Israelului, inclusiv în oraşele Ashkelon şi Sderot.

Ca ripostă, armata israeliană a bombardat poziţii militare ale mişcării islamiste Hamas situate în zona Beit Hanoun, în nordul Fâşiei Gaza.

În cursul zilei de joi, trei rachete au fost lansate din Fâşia Gaza spre Israel, dar doar una a ajuns pe teritoriul israelian, căzând pe un câmp.

În Cisiordania şi Fâşia Gaza au loc proteste violente faţă de hotărârea preşedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaşte Ierusalimul ca fiind capitala Israelului.

Citeste mai mult: http://www.mediafax.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: