Reclame
ULTIMELE STIRI

O artistă din China cântă doar pentru Dumnezeu


Așa cum toți tinerii din lume, și generația Millenium din China se bucură de cele mai noi tendințe muzicale. Muzica creștină se răspândește în țara comunistă. Unii artiști creștini s-au mutat în China pentru a face parte din lucrarea lui Dumnezeu. Mengfei Li ne spune detaliile din Beijing.
Ascultați-o cu atenție. Ea ar putea deveni următoarea protagonistă a muzicii chineze. Popularitatea ei este în creștere.
May: „Mă numesc May și îmi place muzica, să cânt și să învăț limbi străine.”
Muzica o pasionează de pe vremea studenției. Ea a început să compună și să cânte în mai multe limbi. Știe să cânte la mai multe instrumente. Deși e o muziciană de succes, ea a continuat să își îmbunătățească cunoștințele.
May: „Mă bucur că fanilor mei din China le place să asculte muzica mea. Ei ascultă piesele mele în metrou, în drum spre lucru, peste tot în Beijing. Între timp, eu le spun ascultătorilor mei că eu cânt despre Dumnezeu. Isus este sursa mea de inspirație. Lui Îi dedic cântecele mele.”
Deși May e cunoscută și are succes, ea e recunoscătoare mentorului spiritual și prietenei ei, Ting Ting.
Ting Ting: „M-a atras vocea frumoasă a lui May. E talentată în mai multe domenii. Am aflat că e creștină și astfel, ne-am apropiat una de cealaltă.”
De-a lungul anilor, Ting Ting și May au cântat în multe locuri în Beijing, în cafenele și în centre comerciale. Mulți chinezi tineri au început să participe la turneele lor. Unii spun despre muzica lor că este noua savoare a Chinei.
Femeie: „Când ascult muzica lor, mă cuprinde pacea și liniștea și sunt fericită. Știu că sunt creștini. Tocmai de din acest motiv muzica lor e așa de deosebită.
Ting Ting: „Noi nu compunem pentru oameni sau pentru organizații. Noi cântăm doar pentru Dumnezeu. Trebuie să ne asigurăm că muzica noastră va fi populară în rândul generației mai tinere din China. Ei au nevoie de Isus iar muzica poate fi o metodă nouă în acest sens.”
Inspirați de succesul lui Ting Ting și a lui May, muzicieni din alte țări vin în China. Ei folosesc metode asemănătoare și creative pentru a vorbi generației tinere despre Isus Hristos. Locuitorii țării găsesc muzica creștină mai atrăgătoare și mai interesantă. Rebecca Williams a crescut într-o familie creștină în Australia. Ea a decis să se mute în China pentru că a uimit-o cultura chineză și devotamentul creștinilor chinezi.
Rebecca Williams: „Mama mea a știut mereu că într-o zi Dumnezeu mă va scoate din Australia. Nu a fost surprinsă când i-am spus că mă mut în China. Părinții mei vor să urmez calea pe care Dumnezeu a pregătit-o pentru mine.”
Pe când călătorea prin China, Dumnezeu a inspirat-o ca să răspândească Evanghelia în China prin talentul ei muzical.
Rebecca Williams: „Muzica are puterea de a transforma vieți. În timp ce cânt, în timpul concertelor mele, Îl laud pe Domnul cu vocea mea. Fără El nu aș putea să îmi imaginez să cânt.”
În 2010, Rebecca s-a alăturat unei formații locale creștine din Beijing. Ea și echipa ei călătoresc prin China și cântă în diverse locuri. Ei au aceeași pasiune pentru Isus și muzica i-a adus împreună.
Uncle Bing: „Isus lucrează prim persoane ca Becca pentru a-Și arăta bunătatea și mila. Muzicieni creștini din întreaga lume vin în China să transforme această națiune într-un mod măreț. Tinerii tânjesc după adevăr.”
Stiri crestine – Mapamond crestin 699 – 10 decembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Reclame
Banner filme

Sustine Crestin Total

Sustine Crestin Total

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21148 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: