Reclame
ULTIMELE STIRI

De sărbători pentru politicieni


Dragi parlamentari,
 
Ne apropiem de sărbătoarea familiei, așa cum este cunoscută în creștinism. Crăciunul ne strânge împreună. Este cea mai așteptată sărbătoare de iarnă, o iubesc toți creștinii, de la mic la mare, inclusiv dumneavoastră, politicienii, o îndrăgiți. Ne ducem în vizite la bunici, la părinți, la copii, ne bucurăm unii de alții, așteptăm colindătorii sau mergem la colindat. Mesele sunt bogate, cu mâncăruri felurite și cozonaci, toate cu specific de sărbătoare. În tot acest timp avem în obiectiv un Copil, care ne unește din toate colțurile și din toate religiile creștine. Datorită nașterii lui Isus avem această sărăbătoare. Acest Copil nu este oricine, ci este Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu care a venit să fie ,, o mare bucurie pentru tot norodul…” Hristos este motivul unirii umanității. Hristos trece peste politică, peste religie și peste orice diferență social-economică. Hristos este pentru toți.
Sărbătoarea ar fi și mai frumoasă dacă ați grăbi aprobarea referendumului. Un cadou pe care îl așteptăm de multă vreme, iar de data aceasta îndrăznim să vi-l cerem mai insistent, fiindcă oamenii sunt mai sensibili, mai buni de Crăciun. Oferiți-ne această certitudine, că familiile sunt protejate prin lege. Câtă vreme știm familia în pericol, suntem îngrijorați. Și familia Fiului lui Dumnezeu a fost în pericol. Iosif și Maria, doi părinți responsabili, l-au protejat pe Micuțul născut ducându-L în Egipt, departe de răufăcătorii familiei. S-au întors doar după ce pericolul a trecut. Vă avertizăm că urmează pericolul și puteți fi parte la planul lui Dumnezeu de a proteja familia.
Fiți sensibili, recunoscători, familiști și sărbătorile vă vor aduce o împlinire în plus, că ați făcut ceea ce trebuia, că ați protejat familia formată dintr-un Iosif și o Maria!
 
Fiți fericiți în familie și lăsați-L pe Prunc să-și ocupe locul de cinste în casa voastră!
 
 Sorin Cigher
Reclame
Banner filme

Sustine Crestin Total

Sustine Crestin Total

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21148 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: