Reclame
ULTIMELE STIRI

O biserică s-a decis să își schimbe semnul de bun venit cu o avertizare…


La numai două zile după ce un om înarmat a ucis 26 de oameni de la o mică biserică baptistă din Southerland Springs, Texas, un pastor de la o biserică din Tampa Bay, Florida a postat pe Instagram noul semn de ”bun venit” al bisericii. Pe acesta stă scris următoarele:

”Suntem complet armați – orice încercare va fi tratată cu forță mortală – da, suntem o biserică și noi ne vom proteja oamenii”– semnat Pastorii.

Pastorul Senior Rodney Howard-Browne de la biserica River at Tampa Bay Church, o biserică non-denominațională de 21 de ani, care a postat acest mesaj, a atras atenția națională pe site-urile de socializare după ce postarea lui a fost transmisă pe diferite posturi de știri, la câteva săptămâni după împușcăturile din Southerland Springs. Această postare a primit atât laudă cât și criticism…

Este foarte trist că e necesar să purtăm arme și să fim alerți în privința ucigașilor în timpul închinării. Este dreptul și datoria noastră să ne protejăm pe noi înșine și pe alții – chiar și în biserică” – scria un utilizator pe Instagram.

Uimitor! Aveam aceiași idee pentru biserica mea” – scria un alt utilizator pe Instagram. ”Pentru cei care sunt șocați de acest lucru – Dumnezeu va proteja pe oamenii Lui, dar El se așteaptă ca noi să ne facem partea noastră. De aceea folosim centurile de siguranță și purtăm căști… la fel ca ceilalți. Noi ne facem partea noastră, lăsați-l pe Dumnezeu să facă partea Lui.

Câțiva oficiali federali și de stat au făcut apel la măsuri sporite de securitate în locurile de închinare în săptămânile de după împușcăturile din Southerland Springs, unde un alt om armat a tras focuri către pușcaș, Devin Patrick Kelley. Au existat mai multe incidente fatale de împușcături încă din 2012 în cadrul caselor de închinare din Statele Unite, conform cu Associated Press. Liderii credinței spun că bisericile sunt în particular vulnerabile.

O mare parte din cei 1200-1300 de membrii de la biserica River at Tampa Bay Church sunt armați și pregătiți să folosească armele lor dacă este necesar, a declarat pastorul asistent Allen Hawes către Tampa Bay Times. Hawes, care este în cadrul bisericii de mai bine de 15 ani, are licență de armă ascunsă și biserica sa ține clase pentru obținerea permisului de arme ascunse, declara el către acest ziar local.

Este intimidant”, spunea el către Tampa Bay News. ”Uitați-vă la ceea ce se întâmplă în jur. În ultimele două luni, priviți la ce s-a întâmplat în Texas. Priviți la ce s-a întâmplat în Las Vegas. Pentru că suntem o biserică și slujbele sunt difuzate și la televiziune, noi suntem foarte implicați în comunitate. Noi vrem ca oamenii să știe că aceasta este o zonă sigură.

Citeste mai mult: https://crestinismtrait.blogspot.ro/2017/11/o-biserica-s-decis-sa-isi-schimbe.html

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (20753 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: