Reclame
ULTIMELE STIRI

Fără cuvinte: Ungaria și Polonia au apărat poziția statului român în ceea ce privește nerecunoașterea căsătoriei gay la Curtea Europeană de Justiție. CNCD, instituție finanțată din bani publici, s-a poziționat contra propriului stat!


Situație ieșită din comun la Curtea Europeană de Justiție, acolo unde a ajuns procesul pe care doi homosexuali l-au intentat statului român, pe motiv că nu le recunoaște „căsătoria” încheiată în Belgia: în timp ce reprezentantul Guvernului României a susținut poziția statului, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (președintele Csaba Astalosz – FOTO) – finanțat tot de la buget, a avut o poziție contrară!
Situația a fost dezvăluită de reprezentanții Coaliției pentru Familie. Aceștia au precizat că în favoarea României au avut poziții „admirabile” Polonia, Ungaria și Letonia. În favoarea cuplului homosexual a intervenit Olanda.
Totodată, cazul acesta arată că inițiativa referendumului pentru familie este o reacție la atacurile activiștilor LGBT asupra familiei, consideră CpF.
„Una dintre pistele folosite în denigrarea inițiativei noastre cetățenești a fost inutilitatea ei. Existând deja o lege în România care reglementează căsătoria, ce nevoie mai era de demersul CpF? Asociațiile Accept și Mozaiq, dar și unii politicienii, au rostit obsesiv aceasta marotă.
Iată că România a fost atacată la Curtea Europeană pentru Justiție pentru faptul că nu recunoaște căsătoriile între persoanele de același sex în cazul Coman-Hamilton. Concluzia, suntem sub asediu”, scriu cei de la CpF.
Reclame
Banner filme

Sustine Crestin Total

Sustine Crestin Total

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21147 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: