ANUNTURI

Sacrificiul suprem al unei mame în timpul atacului armat din biserica din Texas

Printre victime se află și Joann Ward și doi dintre cei 4 copii ai ei. În timp ce atacatorul se apropia de biserică, ea a spus fiicei mai mari, Rihanna, să se ascundă. Apoi i-a luat pe ceilalți trei și i-a culcat pe podea pentru a-i proteja cu corpul ei. Vonda Smith e o prietenă apropiată a Joannei și a familia ei. Recent, ea i-a vorbit lui Efrem Graham despre această mamă curajoasă și despre credința ei. Vonda, de unde o știi pe Joann? Vonda Smith: Am întâlnit-o pe Joann când m-am mutat în zonă, acum trei ani, și am început să vorbesc cu ea pe Facebook. Pentru că ne înțelegeam așa de bine, am decis să formăm un grup mai mic și să ne întâlnim și în realitate. Așa am devenit prietene. – Ne spui ce s-a întâmplat în acea dimineață cu ea și cu copiii ei? Vonda Smith: Pe scurt, tot ce știu e ce mi-a spus Rihanna. Ea mi-a explicat situația imediat ce am ajuns la spital. Imediat după masacru am fost anunțați. Primul lucru pe care Rihanna mi l-a spus a fost: „Eu nu am fost împușcată ca ceilalți, pentru că mama m-a împins pe podea și m-am ascuns.” Era marcată și plângea, însă a continuat să îmi spună că după ce Joann s-a aruncat pe podea, și-a strâns copiii, Ryland, Emily și Brook și i-a acoperit cu corpul ei.

Nu știu unde se aflau sau cum s-a întâmplat, dar și-a strâns copiii și i-a protejat. Fapta ei e una eroică, demnă de o mamă. Joann și-a sacrificat viața ca să își salveze copiii, dar după cum spui, așa era ea. Vonda Smith: Cu siguranță. Toți cei care au cunoscut-o spun că a fost o mamă foarte bună. Mereu căuta tot ce e mai bun pentru copiii ei. A investit mult în ei, petrecea mult timp cu ei. Oriunde mergea ea, erau și copiii prezenți. A fost acel tip de mamă care, dacă lua masa cu tine, îți vorbea întruna despre copiii ei. Joann avea grijă de copiii ei și, dacă îi mai rămânea puțin timp liber, atunci puteai să stai de vorbă cu ea. Soțul ei a rămăsese acasă deoarece lucrase în tura de noapte. Acum el și copiii trec prin momente dificile. Cum să ne rugăm pentru ei? Vonda Smith: El trece printr-o perioadă grea și nu este prea bine. Rugați-vă ca Dumnezeu să îl întărească, să îl mângâie, să îl îndrume și Domnul să lucreze la inima lui, ca să Îl caute pe El. Sper ca toți cei afectați să Îl caute pe Domnul, pentru că El este singura noastră speranță.

El e singura noastră scăpare. El nu a vrut ca acest eveniment rău să aibă loc. Trăim într-o lume decăzută. Asta este. Diavolul a intrat, dar noi Îl avem pe: „Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume.” Aș dori ca după această experiență, oamenii să se apropie mai mult de Creator, de Cel care i-a creat, pentru că răul este atât de evident încât nu vrem să facem parte din el. Oamenii ar trebui să se apropie de Dumnezeu. Vonda Smith, îți mulțumesc pentru interviu și pentru timpul acordat. Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 696 – 19 noiembrie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: