ANUNTURI

Comunicat ITPB: Recent în spațiul virtual a fost pusă în circulație o postare falsă, atribuită conf. univ. dr. Emanuel Conțac

Recent în spațiul virtual a fost pusă în circulație o postare falsă, atribuită conf. univ. dr. Emanuel Conțac, cadru didactic la ITPB. Pentru a risipi orice neînțelegere cu privire la această formă de „fake news”, facem următoarele precizări.

Postarea, intitulată „Le-am dat oamenilor experiențe emoționale și (pseudo)vorbiri în limbi, dar prea puțină plinătate”, a apărut inițial pe pagina de Facebook a pastorului Samy Tuțac, fiind ulterior preluată de bloguri sau site-uri crestine

Această formă de dezinformare prejudiciază atât slujirea desfășurată de colegul nostru pe tărâm bisericesc și academic, cât și imaginea instituției în care acesta își desfășoară activitatea de treisprezece ani.

Considerăm că administratorii blogurilor și site-urilor evanghelice cu vizibilitate mare și impact mediatic sporit au responsabilitatea de a-i informa corect pe cititori. Lipsa discernământului poate duce la apariția unor intoxicări mediatice grave, de genul celor cărora le-a căzut victimă conf. univ. dr. Emanuel Conțac.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: