Reclame
ULTIMELE STIRI

Bunica biologică a fetiţei adoptate de un cuplu de homosexuali şi ucisă de unul din ei la vârsta de 18 luni: „Ne doare profund să ştim că, dacă nu ne-ar fi fost luată, ea ar trăi şi azi”


În Marea Britanie legea permite cuplurilor LGBT să adopte copii. Acestea sunt preferate de multe ori familiei extinse sau familiilor unde copiii ar avea deopotrivă parte de maternitate și paternitate.
Altul ar fi fost destinul micuței Elsie în vârstă de un an și jumătate dacă bunica ar fi primit custodia ei.

După audierea a 12 experţi medicali şi 6 doctori, s-a dat sentinţa în procesul britanicului Matthew Scully-Hicks. Acesta a fost găsit vinovat de uciderea din culpă a fetiţei în vârstă de un an şi jumătate pe care tocmai o adoptase împreună cu partenerul lui homosexual. A primit o sentinţă de închisoare pe viaţă din care trebuie să efectueze cel puţin 19 ani.

Copilul ucis prezenta fractură craniană, fracturi de coaste şi la piciorul drept, vânătăi pe frunte, hemoragie cerebrală, oculară şi a organelor interne. Unele dintre leziuni erau de dată mai veche, inclusiv de la un incident anterior, când agresorul a trebuit să cheme Salvarea, pretinzând că fetiţa căzuse pe scări.

La pronunţarea sentinţei, judecătoarea Justice Davies a precizat către condamnat: „Aţi abuzat de încrederea care v-a fost conferită în calitate de tată adoptiv… Eraţi conştient de predispoziţia de a vă răni fiica adoptivă. …absenţa premeditării este contrabalansată de faptul că mânia faţă de ea nu era un incident izolat şi ştiaţi că aceasta vă putea determina să o răniţi. Nu aţi arătat nicio remuşcare”.

Fetiţa a fost născută de o mamă dependentă de droguri. În calitate de familie extinsă, bunicii naturali au făcut demersuri încă din ianuarie 2015 pentru adoptarea bebeluşului, dar un tribunal de familie a decis că nu puteau face faţă creşterii ei.

Sian O’Brien, bunica biologică, a declarat după proces: „Ne doare profund să ştim că noi, familia, am iubit-o necondiţionat… şi că, dacă nu ne-ar fi fost luată, ea ar trăi şi azi”.

http://stiripentruviata.ro/

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (20436 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: