ANUNTURI

Ligia Seman: Draga prietene de pe facebook, ai stiut ca aceste Cuvinte ale Cartii Vietii reprezintă adevarata comoara a vietii tale, sursa resurselor tale de sanatate, siguranta, bucurie si iubire?

Draga prietene de pe facebook, ai stiut ca aceste Cuvinte ale Cartii Vietii reprezintă adevarata comoara a vietii tale, sursa resurselor tale de sanatate, siguranta, bucurie si iubire?
„Dumnezeiasca Lui putere ne-a dăruit tot ce privește viaţa și evlavia, prin cunoașterea Celui ce ne-a chemat prin slava și puterea Lui, prin care El ne-a dat făgăduinţele Lui nespus de mari și scumpe, ca prin ele să vă faceţi părtași firii dumnezeiești.” ( 2 Petru 1:3,4)

Draga prietene de pe Facebook, citesti Sfanta Scriptura pentru a- ti insusi comoara ce iti apartine: promisiunile lui Dumnezeu prin care devii părtaș naturii lui Dumnezeu astfel incat sa ajungi in Imparatia lui Dumnezeu?

Draga prietene de pe Facebook, o singura viata avem de trait pe pamant si apoi urmeaza vesnicia fara sfarsit. Ti- ai adunat comori pentru vesnicie?

„Nu vă strângeţi comori pe pământ, unde le mănâncă moliile și rugina și unde le sapă și le fură hoţii; ci strângeţi-vă comori în cer, unde nu le mănâncă moliile și rugina și unde hoţii nu le sapă, nici nu le fură. Pentru că unde este comoara voastră, acolo va fi și inima voastră.

Căutaţi mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra.”
‭‭Matei‬ ‭6:19-21, 33‬ ‭

--

https://www.facebook.com/search/top/?q=ligia%20seman

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura