Reclame
ULTIMELE STIRI

Un canal TV – cadou pentru evanghelistul Billy Graham la a 99 aniversare!


În celebrarea celei de-a 99-a aniversări a lui Billy Graham, „The Billy Graham Channel” a lansat pe 6 noiembrie un Canal, pentru a arăta cele mai inspiruitoare predici creștine și mesaje înălțătoare 

Potrivit unui comunicat de presă, „Billy Graham Channel” a debuta luni, 6 noiembrie, la ora 12:00 ET până vineri, 17 noiembrie, la 11:59:59 ET pe canalul 145 pe satelit și prin streaming.

Lansând în celebrarea celei de-a 99-a aniversări a aniversării celebrului predicator, ascultătorii de la SiriusXM la nivel național vor avea acces la mesajele prelungite și inspirate ale predicatorului din cele șapte decenii de activitate ale acestuia.

„La data de 7 noiembrie, Billy Graham își sărbătorește a 99-a aniversare și noi, alături de SiriusXM, am crezut că un canal care include câteva dintre cele mai memorabile mesaje ale domnului Graham ar fi o modalitate potrivită pentru a marca această ocazie. „Canalul Billy Graham” este un fel de dar pe care dl. Graham îl va aprecia foarte mult: îi ajută pe alții să spună speranța găsită în Isus Hristos „, a spus Jim Kirkland, director executiv al Audio Media la Asociația Evanghelică Billy Graham.

„Billy Graham a inspirat milioane de americani cu mesajele sale spirituale de speranță, curaj, iubire și iertare”, a declarat Dave Gorab, vicepreședinte și director general al programului Talk Programming la SiriusXM. „Suntem onorați să participăm la sărbătoarea celei de-a 99-a aniversări a lui Billy Graham, prin aducerea acestui canal de angajare limitat către ascultătorii de la SiriusXM până la coastă”.

În plus față de catalogul mesajelor și prediciilor motivaționale ale lui Graham, „Billy Graham Channel” va include și reflecții personale asupra vieții pastorului de către familie și prieteni, inclusiv fiul lui Billy Graham, Franklin Graham, și fiica sa, Anne Graham Lotz. Canalul va prezenta, de asemenea, observații din partea președinților Jimmy Carter, Ronald Reagan, George HW Bush, Bill Clinton și George W. Bush.

http://www.assistnews.net/

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21360 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: