ANUNTURIEDITORIALE

Tony Berbece: Mai vede cineva că cerul s-a întunecat de duhurile răutății? Dacă Facebook-ul ne închide gura și paginile, Dumnezeu va deschide oportunități mai mari pentru cei gata să proclame Adevărul și curăția. In California, statul a aprobat genul neutru la copii.

Tony Berbece: Mai vede cineva că cerul s-a întunecat de duhurile răutății? Dacă Facebook-ul ne închide gura și paginile, Dumnezeu va deschide oportunități mai mari pentru cei gata să proclame Adevărul și curăția. din California, statul unde s-a aprobat genul neutru la copii. din California, statul unde s-a aprobat genul neutru la copii. In California, statul a aprobat genul neutru la copii.

Am văzut în Anglia student exmatriculat pentru că a criticat homosexualii, am văzut în America afaceri închise pentru că nu au servit cupluri gay cu flori sau cu torturi pentru “nunțile” lor. Am văzut creștini închiși pentru că nu au oficiat “căsătoriile” lor. Am văzut mai nou pagini de Facebook închise sau ameințate cu închiderea. Noi să-i tolerăm, ei să ne închidă.

Dar nu am văzut o pagină închisă pentru că postează pro avort, pro imagini pornografice de la parade gay, pro imoralitate, pro vulgaritate verbală sau fizică. Ei pot ieși pe stradă aproape goi mimând acte sexuale, pot merge în patru labe promovând animalismul sălbatic, dar vor să nu le mai putem spune “nu”.

Voi pleca la Domnul într-o zi, dar știu că voi pleca luptând pentru Adevăr. Știu că păcatul lor nu se oprește la atât, ne vor copiii, ne vor cugetele, ne vor credința și ne vor sufletele. Dacă Facebook-ul ne închide gura și paginile, Dumnezeu va deschide oportunități mai mari pentru cei gata să proclame Adevărul și curăția.

Spun în continuare un “nu” mare promovării păcatului. Nu vă lăsați dragi români copiii educați nici de televizor și internet, armele date de Dumnezeu sunt întărite de “El” să surpe întăriturile. Ce punem în copiii noștri lumea nu le poate lua!

--

Noi vom face o spărtură în Cer prin rugăciunile noastre. Pe acolo va curge lumină de nu vor putea ei duce, îi va orbi dar le va face bine. Îi va orbi pe mulți față de lumea asta și le va da vedere pentru cea spirituală.

P.S. Vă scriu din California, statul unde s-a aprobat genul neutru la copii. Rugați-vă și pentru America.

Doamne ajută!

--

https://www.facebook.com/search/top/?q=tony%20berbece

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: