EDITORIALE

Un Pastor Avertizeaza Intr-O Emisiune Televizata: „Prabusirea Americii Este Inevitabila”

Pastorul Robert Jeffress a avertizat intr-o emisiune televizata ca „prabusirea Americii este inevitabila”, iar tara va „face implozie” daca nu va declansa o renastere spirituala reala.
In timpul interviului, Robert Jeffress, pastor al bisericii First Baptist Dallas (care numara 12.000 de membri) si unul dintre consilierii apropiati ai presedintelui Trump, a explicat ca natiunile se prabusesc in acelasi mod ca si cladirile care sunt demolate: se pune explozibil pe structura de rezistenta, se detoneaza, iar dupa o scurta perioada se prabusesc brusc, prin implozie.

„In ultimii 50 de ani au existat trei decizii controversate ale Curtii Supreme a Statelor Unite, care au slabit infrastructura spirituala si morala a tarii, astfel incat prabusirea este inevitabila. Explozibilul a fost detonat si ne aflam in scurta perioada dinaintea imploziei”, a spus Jeffress.
Pastorul a nominalizat care sunt cele trei sentinte care au dus la destabilizarea Americii: Engle vs. Vitale – prima dintr-o serie de decizii care interziceau religia in spatiile publice; Roe vs. Wade – care a legalizat avortul; si Obergefell vs. Hodges, care a legalizat casatoria intre persoane de acelasi sex.

„Nici o natiune nu poate supravietui daca Il interzice pe Dumnezeu in spatiul public, sarbatoreste uciderea copiilor sai si distruge cea mai elementară unitate a societatii, adica familia. De aceea este foarte important ca toti crestinii sa devina sare si lumina in America, a declamat Jeffress.
Intr-o postare recenta pe blog, acesta a spus ca doua dintre semnele Sfarsitului Timpului sunt – inselaciunea spirituala si conflictul international – si a adaugat ca aceste lucruri cresc in „intensitate si frecventa”.
„Iisus ne-a vorbit despre cea de-a doua venire a Lui”, a amintit pastorul. „In Matei 24, El a mentionat ca vor avea loc mai multe semne care preced intoarcerea Sa pe pamant. Daca privim la aceste semne, vedem ca intr-un anumit sens multe se intampla chiar sub ochii nostri. Dar Iisus a spus ca inainte de a veni, aceste lucruri vor creste in intensitate si frecventa”.

http://afirmativ.com/2017/10/26/un-pastor-avertizeaza-intr-o-emisiune-televizata-prabusirea-americii-este-inevitabila/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: