ANUNTURI

Un nou film despre apostolul Pavel va fi lansat în 2018

Jim Caviezel joacă în noul film despre apostolul Pavel, care prezintă ultimele zile din viața lui. în timp ce își așteaptă execuția ordonată de către împăratul Nero în Roma.

Affirm Films, o companie Sony Pictures Entertainment, produce filmul „Pavel, apostolul lui Hristos”, regizat de Andrew Hyatt.

În rolurile principale vor juca Jim Caviezel (apostolul Luca), James Faulkner (apostolul Pavel), Olivier Martinez, Joanne Whalley și John Lynch. Producerea filmului s-a terminat de filmat la sfârșitul lunii septembrie în Malta.

Filmul prezintă viața apostolului Pavel, care din cel mai înfocat persecutor al creștinilor devine cel mai influent apostol al lui Isus Hristos.

Filmul va prezenta ultimele zile din viața ucenicului lui Isus, timp în care își așteaptă execuția sub ochiul atent a lui Mauritius, prefectul ambițios, care încearcă să înțeleagă cum acest om bătrân poate reprezenta o astfel de amenințare.

--

Pe măsură ce se apropie de termenul execuției, Pavel continuă să vestească Evanghelia lui Hristos din închisoare și încurajează biserica să rămână îuternică în credință împotriva persecuției romane.

Conform lui Rich Peluso, vice-presedintele executiv Affirm Films: „Înafară de Isus, nimeni nu a mai contribuit așa mult la creșterea bisericii decât apostolul Pavel”. „El a scris o mare parte din Noul Testament și a călătorit mai mult de 10.000 de kilometri pe jos pentru a predica Evanghelia lui Isus Hristos „, a adăugat.

„Pavel a trecut de la uciderea creștinilor la a deveni conducătorul lor”. Viața lui personifică „iertarea”, un concept care pare aproape inexistent astăzi, dar foarte necesar”, a declarat TJ Berden, unul dintre producători.

--

Filmul va fi lansat în anul 2018.

https://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/7657-un-nou-film-despre-apostolul-pavel-va-fi-lansat-in-2018

 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura