EDITORIALE

Tony Berberce: De unde atâtea minți pervertite la doar 15 ani?!

De unde atâtea minți pervertite la doar 15 ani
Cine zicea că adolescenții de azi au nevoie de educație sexuală, adică lecții despre cum se fac copiii? Eu cred că deja la 15 ani mulți adolescenți trebuie „detoxifiați” de pornografie, de gânduri și obiceiuri obscene, de vocabular vulgar și de glume cu tentă sexuală. Ca dovadă stă balul bobocilor al unui liceu din Cluj. Mizeria din mințile lor a refulat într-un joc obscen, grotesc. Unde erau profesorii, unde erau părinții? 
Când părinții se uită cu copiii lor la emisiuni și filme spurcate. Când nu mai știm ce consumă copiii noștri pe internet și-i lăsăm liberi până la 4 dimineața pe calculatoare sau telefoane, la ce ar trebui să ne așteptăm? 
Am scris cu multă durere și acum câțiva ani când cineva a vrut să cheme Profides-ul la balul bobocilor într-un liceu din București, însă nu s-a putut pentru că suntem prea moraliști. În schimb a fost adusă o artistă pe mii de euro care a cântat aproape goală și care era înconjurată de dansatoare la fel de ispititoare.
Strig și acum ca și atunci, de ce nu se face un consiliu de aprobare și supraveghere a acestor baluri? Să se pună profesori responsabili care să se asigure că nu se transformă balul într-un show erotic unde se consumă alcool și se fumează turcește. Mai bine zis, care este rostul acestor baluri? 
Oare se vor lua măsuri după ce s-a întâmplat la Cluj? Oare se va autosesiza cadrul profesoral responsabil? Eu nu-mi dau copilul la Liceu doar să învețe mate și română, eu îmi doresc ca profesorii să fie pentru copilul meu și un model de om. Îmi aduc aminte că în liceu ajunsesem să iubesc anumiți oameni și să-mi doresc să fiu ca ei, nu neapărat profesor, ci un om ca ei. Mai sunt astăzi astfel de profesori? 
Dragi părinți, trebuie să avem grijă de copiii noștri, alții nu vom primi în schimb de la viață. Ne-am obișnuit să schimbăm obiectele stricate cu altele noi. Cu viețile lor nu este așa. Dacă ne lăsăm copiii să fie degradați de lumea aceasta vom trage de pe urma lor toată viața. 
Când nu mai ai ce să le faci, îți rămâne totuși rugăciunea. Crede în puterea ei! 
P.S. Nu mai pun poza ca imi e rusine sa distribui asa imagini. 🙁

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1460625873985527

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: