ANUNTURI

Creștinii se confruntă cu o persecuție mai gravă decât oricând din istorie, afirmă noul raport

Persecuția împotriva creștinilor este cea mai gravă care a fost vreodată în istorie, afirmă un nou raport al unei organizații caritabile catolice.

Privind în 13 țări în care creștinii se confruntă cu cele mai grave abuzuri, studiul realizat de Catholic charity Aid to the Church in Need (ACN), lansat joi, a constatat că perspectivele s-au înrăutățit în toate, cu excepția Arabiei Saudite „unde era situația deja atât de rău că s-ar putea să nu fie mai rău „, se spune în raport.

Persecuți și uitați?  avertizează că creștinii din multe țări nu vor supraviețui dacă violența împotriva lor continuă și a subliniat „atrocitățile inexplicabile” din întreaga lume, inclusiv în Coreea de Nord unde credincioșii se confruntă cu „foamete forțate, avorturi și rapoarte despre credincioși fiind atârnați pe cruce peste foc și pe alții zdrobiți sub un parbriz „.

Ea lansează un atac teribil asupra guvernelor occidentale ca vorbitori care s-au aliniat pentru a-și critica răspunsul la un eveniment din Camera Lorzilor joi seara pentru a lansa cercetarea.

Lordul Alton de Liverpool a spus că este nevoie de „separarea propagandei de realitate” atunci când auziți despre bani pe care guvernele le-au donat, în timp ce miniștrii declară că Marea Britanie a promis sprijinul Irakului de la 169,5 milioane de lire sterline din 2014 .

https://www.christiantoday.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: