ANUNTURI

Patru creștini kenyeni au fost decapitați în cea mai recentă actiune islamistă

Militanții islamiști s-au dus miercuri, de la casă la casă, în satele din coasta de nord a Kenyei, trăgând victimele, împușcându-le și apoi decapitându-le.

Martorii pentru groază au declarat că patru au murit în totalitate și au cerut poliției să acționeze după ce au acuzat serviciile de securitate că au răspuns lent la amenințare.

Pastorul Bernard Baya a declarat pentru International Christian Concern (ICC): „Oamenii de aici au protestat față de starea de insecuritate în care doar creștinii sunt uciși. Drumurile au fost blocate și anvelopele sunt arse peste tot în timp ce poliția încearcă să liniștească locuitorii. Am auzit unii protestatari spunând că vor intra în moschei și ar arde, pentru că musulmanii își ucid prietenii ca puiul.

Într-o serie de atacuri recente, Al Shabaab a vizat creștinii în apropierea graniței Somaliei, concentrându-se pe biserici, autobuze de călători, secții de poliție, centre comerciale, catarge de comunicare și lucrători umanitari.

ICC afirmă că în multe dintre aceste atacuri militanții separă creștinii de orice musulmani înainte de a executa creștinii.

https://www.christiantoday.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: