Anunțuri
ULTIMELE STIRI

Coaliția pentru Familie, scrisoare deschisă către președintele Senatului: Vă solicităm să luați act de sfidarea fără precedent în istoria recentă a României cu care clasa politică și autoritățile tratează inițiativa a 3 milioane de români, avizată de CCR

Comitetul de Inițiativă Cetățenească privind revizuirea Art. 48 alin. 1 din Constituția României, Coaliția pentru Familie, compusă din 38 de organizații non-guvernamentale, Platforma civică pentru demnitate, drepturi și libertăți IMPREUNĂ, compusă din 1204 ONG-ri, intelectuali și personalități marcante de pe întreg teritoriul României și susținută de 7 organizații internaționale, au transmis astăzi următoarea scrisoare publică adresată Președintelui Senatului:
„Domnului Călin Popescu –Tăriceanu
Președintele Senatului României
Platforma civică pentru demnitate, drepturi și libertăți IMPREUNĂ, compusă din 1204 ONG-ri, intelectuali și personalități marcante de pe întreg teritoriul României și susținută de 7 organizații internaționale, vă solicită să luați act de sfidarea fără precedent în istoria recentă a României cu care clasa politică și autoritățile din România tratează inițiativa a 3 milioane de români, avizată de Curtea Constituțională a României.
Singura soluție pentru remedierea acestei desconsiderări grave a voinței juridice a poporului român de către clasa politică este punerea de urgență pe ordinea de zi a Senatului a legii ce face obiectul inițiativei noastre cetățenești, urmată imediat de legea privind stabilirea datei referendumului.
Această solicitare a noastră este perfect pertinentă, posibilă, legală și singura în măsură să șteargă palma dată poporului român prin desconsiderarea gravă de către clasa politică a voinței lui juridice.
Soluția de remediere a fracturii dintre autorități și milioanele de cetățeni este una singura: adoptarea de urgență a revizuirii art 48, alin. 1 din Constituția României și imediat a legii de stabilire a datei referendumului.
CITESTE MAI MULT: https://www.activenews.ro/
Anunțuri
Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (16079 de articole)