Reclame
ULTIMELE STIRI

Hotărăște azi să lupți – Alexandru Fintoiu


Trăim într-o lume cu oameni preocupați și ocupați cu aceleași lucruri zi de zi. Vin la serviciu și discuțiile lor se limitează la aceleași povești, la ce se mai întâmplă în țară, câte grade sunt afară și ce mai fac echipele noastre prin campionat.
În fiecare zi e o repetare continuă, își petrec viața, și-o conduc printr-o lume banală, fără viitor, ca apoi să constate că s-a dus și nu prea mai este, că timpul trece și că nu îl mai pot înlocui. Nici noi nu suntem scutiți de amprenta timpului. Mă întreb totuși, suntem altfel?
Așa ar trebui. Ar trebui să ne preocupe împărăția lui Dumnezeu, sufletul ce îl avem să fie fericit că noi știm că e veșnic, că nu totul se sfârșește când mori. Până la urmă totul abia începe atunci. Totuși trăim în mijlocul unei lumi care mușcă din ce e mai curat și mai sfânt, care ne învață că merge și altfel și că important e ce suntem aici, nu acolo.
Lipsa bucuriei din biserică, lipsa bucuriei de zi cu zi, umblarea ca niște oameni amărâți care ne luptăm să supraviețuim, toate astea ne dovedesc că sunt mușcați și nepansați, că suntem loviți și nemângâiați, că nu ne încredem îndeajuns în Dumnezeu.
Până la urmă încrederea în Hristos ține de hotărârea noastră nu de circumstanțele în care suntem. Experiențele trecute cu Isus ar trebui să fie îndeajuns pentru noi, ca azi ca să trăim fericiți. Dar când ești înțepat de spinii veacului acesta și trăiești în mijlocul unor oameni cărora nu le pasă de suflet, e mai greu.
Noi ar trebui să fim schimbarea din lume, nu cei schimbați de lume. Noi suntem lumina, nu fumul. Noi suntem sarea, nu mâncarea. Avem un sens, avem iertare. Diavolul te face să crezi că atunci când păcătuiești din nou și ai fost slab, nu mai există iertare pentru tine. Iertare există, dar tu nu mai crezi că există.
Sunt o mulțime de prizonieri de război în lumea asta. Dacă te-ai luptat și ai căzut nu e problemă, problemă e când nu te lupți și cazi. Nu trebuie să te predai fără luptă. Unii oameni din înfrângeri învață cel mai mult.
De partea noastră luptă Dumnezeu. Hotărăște azi să te încrezi în El și luptă.

http://www.ciresarii.ro/index.php/hotaraste-azi-sa-lupti-alexandru-fintoiu/

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (20414 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: