ANUNTURI

🖤A murit si fetita Lynn. Mama ei a murit acum 2 saptamani, a refuzat chimioterapia pentru a o salva pe Lynn nenăscută atunci!

Carrie Lynn DeKlyen, 37 de ani, a refuzat tratamentul de canceru la creier pentru a salva viata fiicei sale, Life Lynn (R)(Photo: Facebook)

Carrie Lynn DeKlyen, în vârstă de 37 de ani, o femeie creștină afectată de cancer din Michigan, care a murit acum două săptămâni, după ce a născut o fiică, va fi acum alăturată în mormântul ei de către copilul numit Life Lynn. DeKlyen a refuzat chimioterapia pentru a o salva pe fiica ei nenăscută.

„Cu o mare tristețe și o inimă absolut frântă îți spun că viata Lynn a murit noaptea trecută.” Carrie își rotește acum fetița, nu știu de ce sa întâmplat asta, dar știu că Isus ne iubește și într-o bună zi știu de ce „, a spus  joi pe Cure 4 Carrie ,

Carrie a luptat pentru copil. Chiar și când a intrat în comă în iulie, a continuat să lupte. Totuși, când sănătatea ei sa deteriorat și mai mult, medicii au fost forțați să-i înlăture prematur copilului din 24 de săptămâni și cinci zile pe 6 septembrie. La 9 septembrie, Carrie a decedat.

„Soția mea iubește pe Domnul și ea iubește copiii ei mai mult decât orice,“ tânărul văduv care locuia , împreună cu soția sa și cei cinci alți copii din orașul Michigan Wyoming a declarat pentru AP . „Este dureros, dar asta a vrut ea, a vrut să-l protejeze pe acest copil”.

 

https://www.christiantoday.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: