ANUNTURI

500.000 de oameni s-au adunat în capitala Ucrainei pentru a se închina lui Isus

Străzile din Kiev s-au umplut cu cântece de laudă și mulțumiri. Jumătate de milion de ucrainiei creștini evanghelici s-au adunat în capitala Ucrainei cu scopul de a sărbători cea de-a 500-a aniversare a reformei protestante.

„Multe persoane au venit din alte părți ale Ucrainei pentru a participa la această sărbătoare. Oamenii i-au mulțumit lui Dumnezeu pentru libertatea de a se închina, pentru libertatea de a predica Evanghelia în țara lor și au sărbătorit credincioșia lui Dumnezeu”, a declarat Serghei Rakhuba pentru Misiunea Network News.

Reuniunea a avut loc după ce președintele ucrainean Petro Poroșenko a recunoscut aniversarea reformei.

„A fost emoționant să văd atât de mulți tineri plini de bucurie și de pasiune care se închină lui Isus în capitalei lor, Kiev. În exact același loc, acum câțiva ani ei au ieșit să protesteze și să lupte pentru libertatea lor. De asemenea, acest loc este locul în care cu mulți ani în urmă, oameni au fost forțați de către comuniști să mărească comunismul, socialismul și ateismul.”

Rakhuma crede că tinerii sunt cheia răspândirii protestantismului în Ucraina.

„Misiunea Eurasia lucrează împreună cu noua generație, cei care iau inițiativa, cei care stau în spărtura dintre generații și duc Evanghelia în comunitățile lor” a mai spus.

Tinerii ucrainiei răspândesc Evanghelia în întreaga lume, nu doar în Ucraina.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/7549-500-000-de-oameni-s-au-adunat-in-capitala-ucrainei-pentru-a-se-inchina-lui-isus#ixzz4tTxyICW9
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: