ANUNTURI

Semnele Vremurilor: şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ. SĂ NE RUGĂM PENTRU MEXIC

Bilantul noului cutremur din Mexic a crescut la 149 de morti. Alarmele au sunat, dar oamenii au crezut ca e simulare

Bilantul cutremurului cu magnitudine 7,1 care a zguduit marti centrul Mexicului a ajuns la 149 de persoane, iar salvatorii cauta in continuare supravietuitori in cladirile prabusite.Cel putin 55 de oameni si-au pierdut viata in statul Morelos, la sud de capitala, iar alti 32 in statul Puebla. In Ciudad de Mexico au fost confirmate 49 de decese, iar alte 10 in statul Mexico. Trei oameni au murit in Guerrero.

Secretarul Internelor Miguel Angel Osorio Chong a afirmat la televiziunea locala ca echipele de salvatori intervin la mai multe cladiri unde exista informatii ca sunt blocati oameni, spunand ca interventiile sunt facute cu mare grija si ca va fi nevoie de mai multi oameni pentru echipele de interventie.

Aproximativ doua milioane de persoane din capitala nu au curent electric sau servicii de telefonie. De asemenea, autoritatile au avertizat populatia sa nu fumeze pe strazi, pentru ca au fost rupte conducte de gaze.

Primarul din Ciudad de Mexico, Miguel Angel Mancera, a declarat pentru postul de televiziune Televisa, ca cel putin 44 de cladiri s-au prabusit sau sunt grav avariate.

citeste mai mult: http://Sursa: http://m.ziare.com/international/bilantul-noului-cutremur-din-mexic-a-crescut-la-149-de-morti-alarmele-au-sunat-dar-oamenii-au-crezut-ca-e-simulare-1481849

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: