EDITORIALE

Îi poți privi în ochi?

La o conferință ce a avut loc recent, la Sibiu, i-am adresat câteva întrebări unui deputat foarte înverșunat împotriva Coaliției pentru familie: Cum vă priviți în ochi părinții, bunicii, știindu-vă un susținător necruțător al homosexualilor? Cum vă veți uita, într-o zi, în ochii copiilor dumneavoastră, știind că ați vorbit de la tribuna parlamentului împotriva familiei? A cui voce sunteți în parlament? Cine v-a trimis acolo? Nu cumva noi v-am ales, cei care avem familii și promovăm normalitatea?

Domnul deputat a tăcut mâlc, iar când a avut dreptul la replică, a încercat să improvizeze ceva, însă a dat-o din colț în colț, s-a scuzat politicienește.

Privirea nevinovată a copiilor noștri nu îi sensibilizează pe acești susținători care încearcă să devină populari prin intruziune. România nu are nevoie de legalizarea păcatului. Avem multe alte chestiuni serioase de rezolvat…

Nu pot să înțeleg cum acești susținători ai perversiunilor sexuale îi privesc în ochi pe părinții, rudeniile, vecinii lor, oameni normali? Cum se vor uita în ochii fetelor lor, care într-o zi vor fi mirese, sau ai băieților, care într-o zi vor fi miri? În varianta cea mai sumbră, probabil că și-ar dori să aibă în casă gineri homosexuali și să participe la cununia lor…să fie în ton cu progresiștii…

Oare nu se rușinează de vecini, de prieteni, de cunoștințe? Cred că adesea li se umple fața de rușine și totuși, nu se sfiesc să pledeze pentru acest comportament nefiresc. Probabil o fac din interes sau din inconștiență. Nu realizează că luptă împotriva Celui care a creat familia. Cum se vor uita în ochii lui Dumnezeu, când cu mâna lor au semnat distrugerea a ceea ce Dumnezeu a hotărât că este foarte bun?

Dragi politicieni, dacă mai aveți un dram de pudoare în dumneavostră, de ce susțineți ceea ce ne e jenă și să pomenim în prezența copiilor noștri?

Stimați domni, care aveți pixul în mână și puterea de decizie vă aparține, gândiți-vă de două ori înainte de a deschide gura și înainte de a semna. Priviți-ne în ochi și nu vă plecați capul în jos de rușine… Sau dacă sunteți constrânși, păstrați-vă demnitatea și renunțați la funcție, decât să vă compromiteți pentru veșnicie!

Îi felicit din toată inima pe toți cei care dovedesc verticalitate și confruntă ideile care nu le aduc popularitate. Fiți oameni și veți avea susținători fideli!

Dumnezeu să binecuvânteze întreaga clasă politică ce urmează să decidă pentru viitorul nostru și al copiilor noștri!

Sorin Cigher – 19 august 2017

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: