ANUNTURI

Franklin Graham emite apel de urgență la rugăciune

Evanghelistul Franklin Graham le-a cerut tuturor credincioșilor să i se alăture în rugăciune ca Senatul SUA să treacă HR 390 – Irakul și Siria pentru Genocidul de Urgență și Accountability Act din 2017 – să trimită rapid președintelui Trump spre aprobare.

Proiectul de lege este destinat să ajute victimele genocidului de stat islamic din Irak și Siria, unde creștinii sunt uciși sau forțați să-și părăsească casele și să lase totul în urmă.

„Acest proiect de lege ar permite ca fondurile deja disponibile să fie folosite pentru a-i ajuta pe creștini și pe Yazidis să se întoarcă în orașele lor natale și ar fi înlăturat planul ISIS de a le șterge complet din regiune”, a declarat Graham pe Facebook. „Statul islamic a încercat să eradică brutal minoritățile precum creștinii și Yazidis de pe fața pământului și continuă să vizeze membrii minorităților religioase din Orientul Mijlociu cu viol, rapire, sclavie și moarte … Creștinii au trăit În regiune timp de aproape 2000 de ani și, fără ajutor, pot să dispară din Câmpia Ninive. ”

Camera Reprezentanților din SUA a adoptat proiectul de lege, scris de Rep. Chris Smith, RN.J., președinte al Camerei parlamentare privind drepturile omului la 6 iunie, cu consimțământul unanim.

În această săptămână, secretarul de stat Rex Tillerson, în introducerea Raportului internațional privind libertatea religioasă pentru anul 2016, a arătat clar că desemnarea genocidului împotriva ISIS și a altor grupuri teroriste a fost mai degrabă o hotărâre a Departamentului de Stat SUA decât una individuală.

sursa: https://www.charismanews.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: