ANUNTURI

Pastorul eliberat de Phenian, după 2 ani de muncă silnică, a ajuns acasă. Reacția fiului său

Pastorul canadian, arestat pe viață în Coreea de Nord, a ajuns pe pământ canadian, după doi ani de muncă silnică.

Coreea de Nord a eliberat miercuri, din motive medicale, un pastor canadian care ispăşea o pedeapsă la muncă forţată pe viaţă, pentru ”subversiune”, a anunţat agenţia oficială KCNA, relatează AFP.

Hyeon Soo Lim, în vârstă de 61 de ani, a fost eliberat ”din motive medicale”, a anunţat agenţia.

Pastorul a fost arestat în 2015 şi acuzat de acte subversive faţă de regimul nord-coreean, ceea ce autorităţile canadiene au dezminţit întotdeauna cu fermitate.

Phenianul a anunţat că Lim a recunoscut toate acuzaţiile formulate împotriva sa, inclusiv că a ”defăimat în mod abominabil” sistemul şi pe liderul nord-coreean, în pofida faptului că faptele care i se reproşează nu au fost prezentate vreodată.

--

Rude ale pastorului Hyeon Soo Lim şi-au exprimat îngrijorarea faţă de starea acestuia de sănătate, mai ales după moartea, în iunie, a studentului american Otto Warmbier la câteva zile după ce a fost eliberat dintr-o închisoare nord-coreeană.

Trei cetăţeni americani sunt deţinuţi în continuare în Coreea de Nord, în contextul în care între Phenian şi Washington relaţiile sunt tot mai tensionate, alimentate de declaraţii belicoase atât de o parte, cât şi de cealaltă.

--

Citeste mai mult http://stirileprotv.ro/stiri/i

 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura