Reclame
ULTIMELE STIRI

Tu ce mesaje trimiți pe whatsapp?


De mai multă vreme sunt asaltat (zilnic) pe whatsapp, de diferiți creștini, cu mesaje. Unele circulă de la unii la alții, deci le primesc identic de mai multe ori. Alții îmi trimit a doua zi înapoi chiar citate scrise de mine! (Asta denotă ce atenți sunt). Unele mesaje sunt versete biblice. Altele sunt citate celebre. Unele mesaje sunt proorocii, altele linkuri, ori purși simplu ceva ce l-a impresionat pe subiect. În mare parte sunt frumoase. Dar multe sunt banalități! Însă cel mai mult mă sâcâie faptul că dimineața primesc cești de cafea și salutări de genul „să ai o zi buna”, „o zi binecuvântată”, „săptămână plină cu Domnul”, ” sabat binecuvântat”… Și exemplele ar curge râu. Sau cești de cafea cu versete biblice!
„La ce îmi trimit mesaje cu cești de cafea și versete, și nu fac măcar wallpaper-uri pe fundal cu Biblia?”, am răbufnit într-o dimineață când vreo patru frățiori mi-au trimis cești de ness cu versete!  „Și culmea, eu nici măcar nu beau cafea!”. „Ei tată, mc Cafe e cel mai simplu de găsit, îmi spune Sefora. Și cine mai face lucruri perfecte când lumea acceptă și altfel?”. „E un mesaj subliminal. Îți bagă în subconștient ideea că versetul se asociază cu un peisaj frumos, o floare, o ceașcă de cafea, îmi spune doctorul Vlad Schlezak. Apoi cu timpul bei cafea având asociația stării de bine”. Nu comentez…
De ce trimitem pe whatsapp cești de cafea cu versete biblice? Eu nu cred că vreun creștin face intenționat asta. Ci o face din nepăsare! Problema ce vreau s-o atenționez nu e numai ceașca de cafea alături de versete. Ci neatenția cu care dăm drumul mai departe informațiilor asupra cărora nici nu medităm. Dar și ora nepotrivită. (Unii mai trimit versete pe la 5 dimineața, alții după abia după miezul nopții! Ori poate eu trebuie să nu mă odihnesc!).
Tumultul de mesaje îmi/ne mănâncă din timp. De aceea destul de frecvent le șterg(em) înainte să fie citite.
Tu când trimiți mesaje pe whatsapp încurajezi sau plictisești?
Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (19060 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: