ANUNTURI

Ce poate opri botezul cu Duhul Sfant?

Chemarea omului este de a umbla împreună cu Duhul Sfânt și de a primi din partea Lui din toate darurile pe care Dumnezeu le are disponibile pentru copiii Săi.
Una dintre consilierile pe care le-am avut era cea a unei familii, ce ne-a chemat să ne rugăm pentru ei în vederea primirii botezului cu Duhul Sfânt și vorbirea în limbi. Astfel, am mers la acest cuplu acasă. Am început să discutăm pe marginea acestui subiect, să îi încurajăm și să dezbatem despre modul în care se poate folosi vorbirea în limbi. După aceste lucruri, ni s-a cerut slujirea în rugăciune. Ne-am rugat pentru soț, care a primit vorbirea în limbi imediat. Acesta s-a bucurat și nu îi venea să creadă de ceea ce experimentează. Din cauză că se făcuse târziu la ora aceea, am spus că vom reveni a doua zi să ne rugăm și pentru soție.
A doua zi am revenit. Ne-am pus să ne rugăm. Ne-am rugat pentru câteva minute și nu se întâmplase nimic. Atunci am oprit rugăciunea și i-am întrebat pe ceilalți dacă au primit ceva din partea Domnului. Cineva din grupul respectiv a spus că a văzut în timp ce se ruga o cascadă care stă să cadă și mai avea puțin până să își dea drumul. Altcineva a spus că a văzut o pădure care blochează ceva. Atunci, am întrebat-o pe femeie dacă în decursul vieții ei au fost momente în care aceasta a condamnat vorbirea în limbi sau dacă a judecat pe cineva care a avut acest dar. Am întrebat-o dacă la un moment dat a spus că nu îi trebuie așa ceva, că nu are nevoie de vorbirea în limbi pentru a crede și că nu e pentru ea. Femeia a recunoscut că făcuse acest lucru. Atunci i-am spus că dacă a făcut asta și a zis că nu vrea așa ceva și că nu e pentru ea, vine acum și i le cere lui Dumnezeu. Lucrurile acestea două se băteau cap în cap. Atunci i-am spus că trebuie să își ceară iertare pentru acele momente în care a disprețuit darul vorbirii în limbi și după aceea vom continua să ne rugăm pentru ea. A fost de acord și și-a cerut iertare pentru respingerea acestui dar spiritual, pentru orice critică, judecată și condamnare pe care le-a avut față de alți oameni. După aceasta, am revenit în rugăciune și am cerut ca prezența lui Dumnezeu să vină peste ea și să umple fiecare zonă din ființa ei (duhul sufletul și trupul) și să primească acest dar. Imediat, în decurs de câteva secunde, Duhul Sfânt a venit și ea a putut să îl primească. Până în ziua de azi, acea femeie mijlocește și se folosește cu bucurie de darul primit, în închinare, în luptă spirituală și în tot ce este necesar.
Ceea ce e foarte important de înțeles aici e faptul că anumite păcate și momente în care putem desconsidera, disprețui, condamna darurile pe care Dumnezeu vrea să le aducă în viața credinciosului, pot bloca primirea ulterioară a lucrurilor cerute. Chiar dacă omul se răzgândește și acum le dorește din partea lui Dumnezeu, ceea ce a semănat în trecut îl afectează și pot să blocheze exeprimentarea și primirea darurilor lui Dumnezeu în viața lui, în prezent.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura