Intrebari & Raspunsuri

Este necesară citirea Bibliei dacă ai credință în inimă?

În acest articol vin să răspund la întrebarea unui creștin care dorește să știe cum să răspundă oamenilor care, auzind Evanghelia, zic că pentru ei este mai importantă legătura cu Dumnezeu care vine din suflet și nu citirea Bibliei. Am scris o dată ieri acest articol și înainte ca să-l public s-a întâmplat ceva cu programul pe calculator și am pierdut tot lucrul. Mi-am amintit atunci cum William Carey, părintele misiunii moderne, după ce a tradus Biblia într-o limbă din India pe care o învățase cu mult efort, într-o zi a ars casa în care era manuscrisul. Vă dați seama ce disperare putea să aibă? Dar el, după ce a ars casa a spus: “Acum nu-mi rămâne decât să o fac din nou…” Și a făcut din nou o întreagă traducere a Bibliei. Dumnezeu să ne binecuvânteze și pe noi cu aceeași credință și perseverență. Iată cum sună întrebarea pe care am primit-o:

Domnul pastor, de multe ori când le vestesc oamenilor Evanghelia, ei vin cu argumentul că nu-și vor schimba credința. Mai zic că pentru ei Biblia e o carte sfântă grea de citit pe care nu o citesc, dar consideră că mai importantă este legătura cu Dumnezeu care vine din suflet, din inimă. Cum le-ați răspunde dvs. acestor oameni?

Aud și eu des acest “argument” care este o mare înșelăciune și o cursă a Satanei în care au fost prinși mulți oameni ca să nu-și poată mântui sufletele și să meargă la pierzarea veșnică.

Credința mântuitoare vine din Biblie

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/importanta-citire-biblie-credinta/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: