ANUNTURI

De ce oamenii străzii au mereu cuvinte de încurajare ?!

Am vorbit luni seară cu un om al străzii, își căra toată „averea” într-o plasă nu mai grea de 5 kg. Nu avea haine de schimb și nici bani de buzunar, trăiește din ce-i dau alții și din ce găsește în gunoaie. Dar acest om m-a încurajat enorm. Eram cu un grup de prieteni și s-a uitat la ei spunându-le numai cuvinte de apreciere despre mine de parcă mă cunoștea de o viață, apoi m-a luat în brațe și fără să mă aștept m-a pupat pe obraz.

Stăteam și mă gândeam la faptul că uneori stai cu un om 5 ani și abia îți spune că te apreciază, te ia în brațe o dată pe an și greu te poate descrie într-un mod pozitiv, însă acest om al străzii părea că iubește pe toată lumea.

Oare ar trebui să dormim o vreme sub cerul liber ca să realizăm adevăratele valori, oare va trebui să ajungem să băgăm tot ce avem într-o pungă ca să ne destresăm de tot ce ne înconjoară și să ajungem să vedem valoare în oameni și nu în lucruri.

Îmbrățișarea lui a lăsat un miros urât pe hainele mele dar a fost ciudat că în suflet mi-a lăsat căldură. Mi-aș dori ca toți prietenii mei să fie calzi ca el. Meditând la acest om am făcut o rugăciune, am zis așa: Doamne, vreau să dau mai multe îmbrățișări, să am mai multe cuvinte bune pentru oameni și să-i vorbesc de bine pe cei din jurul meu!

https://www.facebook.com/tony.profides

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: