EDITORIALE

Daniel Popescu: Cum sa gasim fericirea?

Imi amintesc cu bucurie de toate momentele frumoase traite alaturi de Dumnezeul meu. Printre primii mei pasi in credinta I-am cerut lui Dumnezu un lucru crezand ca acesta ma va face fericit. Ce credeti ca am cerut? In acea perioada plecam cu grupul in slujire si mergeam cate doua masini pentru ca eram 8,9 tineri si acest lucru nu era chiar un confort deoarece ne doream sa fim toti intr-o singura masina, sa ne rugam, sa cantam si sa avem partasie in drumurile lungi. Atunci L-am provocat pe Dumnezeul cerului si al pamantului cu urmatoarea rugaciune: “Tu esti Stapanul meu si eu iti apartin, atat de mult imi doresc, Doamne, un microbuz ca in drumurile lungi sa ne rugam, sa cantam si sa povestim, tot ce-mi vreau prin acest grup este ca Numele Tau sa fie proslavit.
 

Prin credinta, am cautat un microbuz cu 9 locuri, eu nu aveam niciun ban pentru acea masina, dar Dumnezeu a doua duminica dupa acea rugaciune, mi-a pregatit o parte din suma. Apoi a venit un frate la mine si mi-a spus: “Pace, frate Daniel, uite acesti bani sunt pentru lucrarea pe care o faci”. In 3 saptamani Dumnezeu mi-a daruit mai bine de 70% din suma de care aveam nevoie. Apoi am mers la pastorul Florin Ianovici i-am explicat cele intamplate si dansul mi-a spus: “Daniel iti completez eu cu ce mai este nevoie”. Cand am luat microbuzul, sincer va marturisesc ca 3 zile am stat in el si-atat de mult il spalam, il ingrijam, dadeam toate scamele de pe tapiterie si 3 nopti am dormit in masina, de fericit ce eram. Imi venea sa nu ma mai despart de ea crezand ca am gasit fericirea. 

 

Cand prin rugaciunile tale ii porti pe altii pe brate si vezi rezultatul lui Dumnezeu, esti fericit, nu-i asa? Suntem fericiti cand primim cate ceva, doar ca dupa cateva zile parca trece acea fericire, nu mai simti asa mare bucurie ca la inceput, nu-i asa? Credeam ca in momentul in care voi avea acel microbuz voi fi fericit mereu, dar nu s-a intamplat asta pentru ca a fost o fericire pentru putin timp. Dar cum sa gasim fericirea cu adevarat? “Cine cugeta la Cuvantul Domnului gaseste fericirea si cine se increde in Domnul este fericit”. Proverbe 16:20

 

--

Vrei sa fii fericit pentru o zi? O luna? Un an? Toate zilele vietii tale? Psalmistul David vorbeste asa de minunat despre cum sa gasim fericirea pentru toate zilele vietii noastre, si el spune: “Da, fericirea si indurarea ma vor insoti in toate zilele vietii mele si voi locui in Casa Domnului pana la sfarsitul zilelor mele”. Psalmul 23:6. Adevarata fericire este doar in Hristos Domnul, zi de zi sa construiesti cu El si nu vei fi dezamagit!

 

Va doresc un sfarsit de saptamana binecuvantat. Cu drag, Daniel Popescu

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

https://www.facebook.com/Danisimagdapopescu/posts/1474869805902387

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: