Intrebari & Raspunsuri

Nu lăsa adulterul să-ți fure bucuria nunții și a căsătoriei

Adulterul fură bucuria nunții și a căsătoriei

Am fost dintotdeauna la biserică, dar am păcătuit. De la un sărut s-a ajuns la curvie. Nu s-a stricat relația noastră de prietenie. Am înțeles amândoi că am greșit. Fiecare trăiește la casa lui. Mergem la biserică amândoi. El e doar pocăit. Mi-am cerut iertare de la Domnul, dar nu știu cum să facem mai departe. Noi în continuare ne iubim, vrem să facem o familie, se mai poate face o rugăciune pentru noi în biserică și o sărbătoare de căsătorie?

Îmi pare rău, dragă soră, să aflu despre păcatul în care ați căzut prin lipsa voastră de veghere, pentru că prin acesta Satana v-a înșelat și v-a furat curăția relației voastre și bucuria nunții și a căsniciei. Cu prilejul acesta aș vrea să le atrag atenția și celor care consideră învățătura biblică despre întâlniri înainte de căsătorie și sărutul în perioada logodnei ca și demodate și lipsite de actualitate. Dragii mei, Dumnezeu este Același ieri, azi și în veci și Cuvântul Lui este veșnic. Și firea omenească nu s-a schimbat și este tot atât de vulnerabilă la păcat. Legile spirituale stabilite de Dumnezeu au rămas aceleași și încălcarea lor se răsfrânge cu aceleași consecințe grave. Satana, vrăjmașul sufletelor omenești, nu s-a schimbat și nu a slăbit în ura și dorința să distrugă sufletele omenești și să le facă viețile mizerabile prin păcat. De aceea, să ia aminte fiecare cititor al acestui articol și să nu se joace cu întâlnirile înainte de căsătorie și nici cu sărutările la aceste întâlniri sau în perioada logodnei.

Există azi o tendință printre tinerii creștini să părăsească învățătura biblică ca să pară moderni în fața colegilor necredincioși și acceptă modul de viață al acelora. Nu, dragii mei, nu vă înșelați, ci luați bine seama la Cuvântul lui Dumnezeu care spune:

citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/nu-lasa-adulterul-sa-ti-fure-bucuria-nuntii-si-a-casatoriei/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: