EDITORIALE

Samy Tuțac: Asociația Europeană a Drepturilor Omului transmite un comunicat mincinos și tendențios…

Asociația Europeană a Drepturilor Omului transmite un comunicat mincinos și tendențios…

Comunicatul AEDO este vădit tendențios și mincinos. Fără a fi prezentate dovezi sau argumente se afirmă că inițiațiva de redefinire a căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie, în Constituție, s-ar face prin „nerespectarea drepturilor civile în Romania”. Cum au ajuns la această concluzie stupidă numai ei știu. Curtea Constituțională a României a declarat demersul Coaliției pentru familie perfect legal și constituțional.

În continuare comunicatul AEDO vorbește despre „ratele mari de violență împotriva persoanelor din comunitatea LGBT”. Din nou, apărătorii noilor drepturi ale omului se folosesc de artificii emoționale pentru a obține acceptarea comunității pentru aberațiile susținute de ei și pentru a îndemna instituțiile europene „să limiteze efectele militanților religioși ultraconservatori asupra statului democratic și a drepturilor omului”.

Foarte interesant, pentru așa zisa Asociație Europeană a drepturilor omului, a vedea căsătoria ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie a ajuns să fie o formă de „ultraconservatorism” și de „militantism religios”. De când susținerea valorilor creștine conservatoare este extremism? De când definirea căsătoriei așa cum a gândit-o Creatorul este atac asupra drepturilor omului și a statului de drep?

Nu domnilor, tocmai aberațiile voastre subminează democrația și statul de drept. Demersul nostru este unul democratic, dar incitările voastre nu sunt altceva decât o formă de dictatură mascată. Este dictatura unei minorități bolnave și gălăgioase care vrea cu orice preț să-și impună perversiunile drept normalitate, iar pentru aceasta se pretează la orice metode inclusiv minciuna, dezinformarea și manipularea crasă.

--

Samy Tuțac

https://www.facebook.com/samytutac/?ref=nf&hc_ref=NEWSFEED

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura