Reclame
ULTIMELE STIRI

(VIDEO) Este îngăduit divorțul dacă căsătoria a fost înregistrată doar la oficiul stării civile?

Banner filme


Vreau să vă zic că nu este îngăduit divorțul. Căsătoria care a fost înregistrată la oficiul stării civile este o căsătorie valabilă înaintea lui Dumnezeu. Chiar dacă cununia nu a fost oficiată și nu s-a cerut binecuvântarea lui Dumnezeu, totuși înaintea Lui aceasta este considerată o căsătorie. Dacă nu ar fi așa, s-ar putea crede că mariajele din celelalte religii nu sunt adevărate.

Vreau să vă recomand manualul de studiu biblic inductiv ”Căsătorie fără regrete”. Acesta este un curs prin care vei primi răspunsuri la întrebările ce te frământă, vei înţelege cine a creat familia, care este rolul bărbatului, rolul femeii, ce înseamnă dragostea, există sau nu există divorţ şi ce atitudine are Dumnezeu faţă de divorţ şi multe alte adevăruri pentru a forma o căsătorie fără regrete. Doritorii de a procura aceste manuale ne pot contacta la nr. de telefon (+373) 067629102.

Domnul poruncește ca cei căsătoriți să nu divorțeze

Întâia și a doua Epistolă a lui Pavel către Corinteni au fost scrise la scurt timp după ce a fost plantată biserica din Corint. Când a venit apostolul Pavel în Corint, corintenii erau păgâni. Corintul era un oraș foarte desfrânat. Oamenii duceau un mod de viață imoral, așa încât în lumea antică dacă vroiai să-l numești pe un om  cu toate  formele de imoralitate, era suficient să-i spui cuiva „ești corintean”. Venind în orașul acesta, Pavel a propovăduit Evanghelia și astfel oamenii s-au pocăit, au crezut în Domnul Isus Hristos, au experimentat nașterea din nou și s-au alipit de biserică. Au fost cazuri când s-au pocăit ambii soți, dar de cele mai multe ori numai unul, iar celălalt pe parcurs. În capitolul 7 din 1 Corinteni, este scris:

Citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/video-este-ingaduit-divortul-daca-casatoria-a-fost-inregistrata-doar-la-oficiul-starii-civile/

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (19449 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: