Reclame
ULTIMELE STIRI

Și totuși, când se trage linia, cu ce am rămas? PAUZĂ, VĂ ROG!

Banner filme


Examene de luat. Rate de plătit. Termene limită de respectat. Dezastre relaționale de evitat. Copii de crescut. Prietenii de întreținut. Angajamente, proiecte, întâlniri. Promisiuni, responsabilități, iar întâlniri. Ne sunt orarele pline vârf. Și totuși, când se trage linia, cu ce am rămas?

Pauză, vă rog!

Să alergăm de dimineața până seara știm cu toții. Dar de luat pauză, când? De momente de respiro mai avem timp? Și dacă nu avem, când ne facem? Trebuie să ne cunoaștem prioritățile în așa fel încât să avem timp (și) de răsuflări trase adânc în piept. Toate cele menționate mai sus sunt probabil necesare, dar necesar este și repausul.

Ajungem cu toții la un moment dat în punctul în care ne simțim trași în toate părțile. Și nu neapărat de lucruri rele, ci activități care ne sunt folositoare, nouă și probabil și celor din jurul nostru. În momentele acelea, nu e lașitate să pui „pauză” și să te îndepărtezi temporar de agitația vieții. Retrage-te pentru o zi, o săptămână, o lună – depinde de cât răgaz ai nevoie.

Iar această perioadă dedicată odihnei trebuie și ea fructificată. Pentru a nu fi asaltat iar de zăpăceala unui orar încărcat, decide care sunt activitățile la care vrei – sau trebuie – să renunți. Și mai hotărăște să tragi linia mai des, să faci adunările și scăderile necesare, și să vezi cu cât rămâi. 

La tine cum e? Ești pe plus? Dacă simți că se golește bateria interioară, îți recomand niște momente binecuvântate de respiro. Și chiar cunosc pe Cineva care are odihnă din belșug și vrea să o dea oricui îi cere. Te încurajez să o testezi și tu. 

Sursă foto: aici.

http://tineri.betania.ro/pauza-va-rog/

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (19432 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: