Anunțuri
ULTIMELE STIRI

Arhipelagul Gulag din Finlanda unde sunt prizonieri / închiși copiii doctoriței Camelia Smicală – o afacere de 1 miliard de euro în care este băgat și patronul filo-nazist al IKEA

Banner http://speranta.ro/

Național-socialismul n-a murit, ci doar e în stare de conservă și se manifestă sub forma unui nazism întârziat în unele state din nordul Europei, care au dezvoltat un adevărat Arhipelag Gulag al copiilor, prin sistemele de tip Bernevernet. Cel puțin așa pare să fie dacă luăm la bani mărunți cazurile familiilor Nan și Bodnariu și acum cel al dnei dr. Camelia Smicală, ai cărei copii sunt răpiți și abuzați fizic și psihic de sistemul de „protecție a copilului” din Finlanda.
 În exclusivitate, după ce a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare pentru „denigrarea” sistemului, românca a acceptat să ne acorde un interviu despre presiunile extraordinare la care este supusă și chinul pe care l-a îndurat familia ei în ultimii ani, povestind în premieră cum un fost ambasador român, pe care nu ne sfiim să îl numim drept o jigodie penală, i-a închis în nas porțile ambasadei – la propriu – atunci când i-a cerut sprijinul, cu copiii mici în brațe. În prezent, societatea civilă creștină pregătește marșuri de protest și solidaritate în principalele orașe ale țării pentru data de 21 mai, de Sfinții Împărati Constantin și Elena. Despre toate aceste și multe altele veți afla mâine, în exclusivitate, pe ActiveNews. Astăzi, câteva date despre mizele afacerii de circa 1 miliard de euro anual.
Anunțuri
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (18254 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: