ANUNTURI

Sorin Grindeanu vrea dezbatere pe tema redefinirii familiei

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marţi, la Viena, referitor la iniţiativa cetăţenească privind redefinirea familiei, că poporul român va decide prin vot ce se va întâmpla.

„E vorba de un proiect, până la urmă poporul român va decide prin vot calea pe care să o apucăm. Părerea mea personală o ştiţi. Sunt printre cei 3 milioane de români care au semnat ‘pentru’, dar (…) e o primă etapă. Până la urmă (…) e o propunere de modificare a Constituţiei, iar românii vor decide ‘da’ sau ‘nu’ printr-un vot. Eu cred că e calea corectă”, a declarat Grindeanu, fiind întrebat cum comentează faptul că plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, iniţiativa cetăţenească pentru revizuirea Constituţiei cu privire la redefinirea familiei, scrie agerpres.ro.

Întrebat dacă această iniţiativă va duce la dezbinare, Grindeanu a răspuns: „Eu cred că până la urmă decizia (…) trebuie să fie la români, iar decizia poate fi dată prin (…) acea consultare. Ceea ce s-a întâmplat astăzi e un prim pas, care premerge această consultare. Mi-e greu să (…) fac o evaluare în ce parte se vor duce opţiunile românilor”.

Totodată, Grindeanu a precizat că este foarte important să existe o dezbatere pe acest subiect.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: