ANUNTURI

Preotii din Romania se pocaiesc 2017 !!!

El zicea: „S-a împlinit vremea, şi Împărăţia lui Dumnezeu este aproape. Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie.”
Marcu 1:15
Daca-L nesocotiti pe Domnul Iisus , si nu va inchinati in Duh si in Adevar , sunteti cei mai nenorociti oameni de pa pamant ! Idolatria este condamnata in Cuvantul lui Dumnezeu si cei care se inchina la icoane ,vor fi dat ide rusine este scris in Psalmul 97:7 : Sa se rusineze toti cei ce se inchina chipurilor cioplite si se lauda cu idolii lor. Inchinati-va Lui toti ingerii Lui; deci cioplit inseamna statuie ,iar in traducerea lui Cornilescu fost preot ortodox este scris : Psalmul 97:7 : Sunt ruşinaţi toţi cei ce slujesc icoanelor şi care se fălesc cu idolii: toţi dumnezeii se închină înaintea Lui. Acest Psalm este scris de un evreu nu de un ortodox sau protestant. Evreii cand s-au inchinat la icoane ,au fost mustrati de Dumnezeu si pedepsiti.Este scris lucrul acesta in Ezechiel 23:14: Ea a mers chiar mai departe în curviile ei. A zărit pe ziduri nişte zugrăveli de bărbaţi, nişte icoane de haldei zugrăviţi cu culoare roşie,Ezechiel 23:14: Dar aceasta a mers si mai departe cu desfranarea, pentru ca vazand zugravite pe pereti chipuri de barbati, chipuri de caldei, zugraviti cu vopsel,

Icoana conf Dex inseamna : ICOÁNĂ, icoane, s. f. 1. Imagine pictată sau, mai rar, sculptată, care reprezintă diferite divinități sau scene cu temă religioasă și care servește ca obiect de cult. ♦ P. ext. (Înv.) Tablou, desen, ilustrație. 2. Fig. Imagine, chip. – Din sl. ikona.

Idol conf Dex inseamna : ÍDOL, idoli, s. m. Divinitate păgână; (concr.) chip, figură, statuie reprezentând o asemenea divinitate și constituind, în religiile politeiste, obiecte de cult religios. ♦ Fig. Ființă sau lucru care reprezintă obiectul unui cult sau al unei mari iubiri. – Din sl. idolŭ.
Deci si in traducerea ortodoxa , si in traducera lui Cornilescu ,Dumnezeu este impotriva oricarei infatisari a unei divinitati sau a unui om ,cu scopul de a fi facut obiect de inchinare . Daca Dumnezeu este Duh , El nu are carne si oase este scris in Luca 24:39 Vedeti mainile Mele si picioarele Mele, ca Eu Insumi sunt; pipaiti-Ma si vedeti, ca duhul nu are carne si oase, precum Ma vedeti pe Mine ca am. Asadar in originalul VT , scris de catre evrei , vedem ca practiciile ortodoxe sunt aspru criticate de Dumnezeu .In Deuteronom 5:8-9 este scris : Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a celor ce sunt sus in cer, sau jos pe pamant, sau in apa si sub pamant.Sa, nu te inchini lor, nici sa le slujesti, caci Eu Domnul Dumnezeul tau sunt Dumnezeu zelos, Care pedepseste vina parintilor in copii pana la al treilea si al patrulea neam pentru cei ce Ma urasc. A infatisa inseamna a desena sau a picta . Mai mult , atunci cand sutasul Corneliu a vrut sa se inchine lui Petru , Petru a refuzat inchinarea care ii se cuvine numai lui Dumnezeu Fapte 10:25-26 Si cand a fost sa intre Petru, Corneliu, intampinandu-l, i s-a inchinat, cazand la picioarele lui.Iar Petru l-a ridicat, zicandu-i: Scoala-te. Si eu sunt om. Iar apostolul Pavel si Barnaba , atunci cand lumea i-a idolatrizat si le au adus jertfe de animale si a vrut sa se inchine lor , nu a acceptat sa ia nimic din slava lui Dumnezeu Fapte 14: 14-15 Apostolii Barnaba si Pavel, cand au auzit lucrul acesta, si-au rupt hainele, au sarit in mijlocul norodului si au strigat:
. „Oamenilor, de ce faceti lucrul acesta? Si noi suntem oameni de aceeasi fire cu voi; noi va aducem o veste buna, ca sa va intoarceti de la aceste lucruri desarte la Dumnezeul cel Viu, care a facut cerul, pamantul si marea si tot ce este in ele. Si atunci de ce ortodoxii ii picteaza si le vand icoanele ? Raspunsul este unul singur : Pentru Castig !!! Deci se face din credinta un mijloc de castig si se nesocoteste in mod foarte grav Sfanta Scriptura . Si atunci de cine sa ascultam: De Dumnezeu sau de oameni ? Ferice va fi de cel ce asculta de Dumnezeu !

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: