ANUNTURI

Strigăt de disperare al mamei doctoriței Smicală

Durere și deznădejde pe chipul Luciei Smicală, mama doctoriței nemțence Camelia Smicală, ca răspuns la infernul prin care este nevoită să treacă fiica ei, la mii de kilometri depărtare de casă. Ajunsă aproape la capătul puterilor, bătrâna a venit astăzi în parcul din centrul municipiului cu o pancartă prin care solicita eliberarea nepoților săi, luați în mod abuziv de lângă mama lor de statul finlandez.

„SPRIJIN PT. CAMELIA SMICALĂ. ELIBERAȚI PE MIHAI ȘI MARIA. PROTEST” – asta stătea scris cu litere mari pe cartonul pe care-l avea cu ea Lucia Smicală. Cu ochii în lacrimi, sfâșiată de dorul fiicei și nepoților, femeia nu vrea decât să se facă dreptate și să-și poată strânge în brațe fiica și pe cei doi nepoți. Chiar dacă trecătorii au avut numai cuvinte de îmbărbătare la adresa femeii, Lucia Smicală rămâne nemângâiată la gândul că în continuare familia ei este victima statului adoptiv.

Camelia Smicală trăiește o adevărată dramă în Finlanda, după ce în urmă cu patru zile a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare pentru faptul că i-ar fi agresat și defăimat pe funcționarii care au venit să-i ia copiii și să-i interneze în două centre diferite

Citeste mai multe: http://vestea.net/strigat-de-disperare-al-mamei-doctoritei-smicala/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura