ANUNTURI

DRAGOSTE, ÎN NUMELE LUI

Dacă îi iubim doar pe cei iubiţi de toţi, dacă iubim fără sacrificii, dacă teama că va trebui să iertăm ne opreşte să îi iubim pe unii, poate nu avem dragoste.

Uităm că spiritualul, ca şi trupul şi mintea omului, este un domeniu pe care nu doar îl administrăm, ci îl şi experimentăm. Robia păcatului este un izvor de dezamăgire şi deznădejde care spune că nu mai este nici o şansă la mântuire. Într-adevăr, inconsecvenţa, oportunismul, păcatul sunt cele mai respingătoare ’mirosuri’ pe care le pot avea oamenii; ele strigă că acolo nu trebuie investit deloc, dar lângă astfel de oameni a stat Isus la masă; tocmai El, care le vedea mintea murdară şi păcatul. Oare nu El i-a spus unei samaritence păcatul ei ? Nu a cunoscut El, de atâtea ori, gândurile fariseilor ? Şi totuşi, a murit pentru ei zicând “Tată, iartă-i, căci nu ştiu ce fac”. A murit pentru noi. Toţi am fost robi ai păcatului, un stăpân care cere tribut o viaţă şi care face imposibilă roada.

Ce mare păcat este ca un om să participe la o întâlnire a bisericii şi să nu înţeleagă că Dumnezeu îl iubeşte aşa cum este ! Ce mare păcat să se gândească: “Pe Tine te iubesc, dar mi-e frică de judecata lor – am plecat de aici.”

„Dacă nu am dragoste, nu sunt nimic.” – 1 Corinteni 13

http://tineri.betania.ro/dragoste-in-numele-lui/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: