Anunțuri
ULTIMELE STIRI

Natanael Costea: Pace si mangaiere, Va binecuvantam in vremea aceasta de doliu si aducem condoleantele noastre

Banner http://speranta.ro/

Va binecuvantam in vremea aceasta de doliu si aducem condoleantele noastre alaturi de sute si mii altii care au fost atinsi profund de viata Pastorului Vasile Draghici.
Am avut harul sa-l cunosc din 1988 si sa cresc la picioarele lui in adolescenta si in anii tineretii mele. A fost un om plin de blandete, un conducator cu viziune si un vestitor profund al evangheliei. A fost pionierul lucrarii Penticostale Romane din Australia, un adevarat patriarh. 
Intre tineri, ne-a ramas in vocabular vorba, „Mustra-te popa Draghici”, chiar daca el nu ne mustra … noi tinerii ne mustram unuii pe altii in numele patriarhului. E bine ca totus aveam respect fata de pastorul nostru.
Momentul cel mai incarcat al calatoriei vietii mele cu Ps Vasile Draghici a fost chiar nu de mult cand l-am vizitat in casa ginerului sau, Petrica Tarcea. Ne-am imbarbatat si inainte sa-mi iau ramas bun l-am intrebat daca a predata mantaua slujiri (stafeta) pentru slujirea intre Romanii din Australia. Mi-a spus ca nimeni nu i-a cerut-o si astfel inca nu a predat-o. Cu inima-n dinti am indraznit sa i-o cer si … ca un adevarat patriarh, si-a pus mainile peste capul meu cum stateam ingenucheat inaintea Domnului, si a rostit binecuvantarea predandu-mi mantaua slujirii. Am fost cu totul umilit sa am acest privilegiu. Ne-am imbratisat mult si o mare pace a venit peste el stiind ca poate pleca de-acum acasa … linistit.
Va imbratisez pe toti cu drag, pe cei ce alaturi de mine ati facut un loc in inima voastra pentru Ps Vasile Draghici. El va ramane in inimile noastre si nu-l vom uita degraba. Cei care aveti harul sa fiti alaturi de familie, de prieteni si de biserica pe ultimul drum, sarbatoriti-i viata si cinstiti-l cu cele mai alese cuvinte.
Multi cred ca-l ingroapa, dar nu stiu ca el e samanta. Astfel el continua sa rodeasca in vietile noastre si in al celora dupa noi.
Ps Natanael Costea & tribul

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1824159371236856&id=100009284326019

Anunțuri
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (18250 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: