ANUNTURI

Natanael Costea: Pace si mangaiere, Va binecuvantam in vremea aceasta de doliu si aducem condoleantele noastre

Va binecuvantam in vremea aceasta de doliu si aducem condoleantele noastre alaturi de sute si mii altii care au fost atinsi profund de viata Pastorului Vasile Draghici.
Am avut harul sa-l cunosc din 1988 si sa cresc la picioarele lui in adolescenta si in anii tineretii mele. A fost un om plin de blandete, un conducator cu viziune si un vestitor profund al evangheliei. A fost pionierul lucrarii Penticostale Romane din Australia, un adevarat patriarh. 
Intre tineri, ne-a ramas in vocabular vorba, „Mustra-te popa Draghici”, chiar daca el nu ne mustra … noi tinerii ne mustram unuii pe altii in numele patriarhului. E bine ca totus aveam respect fata de pastorul nostru.
Momentul cel mai incarcat al calatoriei vietii mele cu Ps Vasile Draghici a fost chiar nu de mult cand l-am vizitat in casa ginerului sau, Petrica Tarcea. Ne-am imbarbatat si inainte sa-mi iau ramas bun l-am intrebat daca a predata mantaua slujiri (stafeta) pentru slujirea intre Romanii din Australia. Mi-a spus ca nimeni nu i-a cerut-o si astfel inca nu a predat-o. Cu inima-n dinti am indraznit sa i-o cer si … ca un adevarat patriarh, si-a pus mainile peste capul meu cum stateam ingenucheat inaintea Domnului, si a rostit binecuvantarea predandu-mi mantaua slujirii. Am fost cu totul umilit sa am acest privilegiu. Ne-am imbratisat mult si o mare pace a venit peste el stiind ca poate pleca de-acum acasa … linistit.
Va imbratisez pe toti cu drag, pe cei ce alaturi de mine ati facut un loc in inima voastra pentru Ps Vasile Draghici. El va ramane in inimile noastre si nu-l vom uita degraba. Cei care aveti harul sa fiti alaturi de familie, de prieteni si de biserica pe ultimul drum, sarbatoriti-i viata si cinstiti-l cu cele mai alese cuvinte.
Multi cred ca-l ingroapa, dar nu stiu ca el e samanta. Astfel el continua sa rodeasca in vietile noastre si in al celora dupa noi.
Ps Natanael Costea & tribul

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1824159371236856&id=100009284326019

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: