ANUNTURI

CLAUDIA RACOLȚA CONTINUĂ LUPTA… de George Alexander

Claudia Racolța a făcut dintotdeauna ceea ce fac toate mamele pentru copiii lor… Ceea ce fac toate soțiile noastre, dar noi nu vedem uneori… S-a sacrificat pe sine însuşi să le fie mai bine copiilor săi!

Unii s-au grăbit să-şi dea cu părerea. Sunt neştiutori care mai aruncă şi azi cu pietre. Nu că le-ar păsa cumva de cineva. Dar sunt obişnuiți să închidă ochii, ignorând adevărul şi oamenii.

… Despre Statutul Femeii în casa noastră, despre acest concept strălucit!, noi, bărbații, care suntem atât de mândri, ar trebui să discutăm îndelung… Familia nu este în niciun caz o reprezentație!

… Aşa că ea, Claudia Racolța, a avut puterea într-o zi să pună punct dramei prin care trecea. Nu a mai vrut să se trezească sau să adoarmă cu camera de filmare deasupra patului. Nu a mai vrut să fie tratată ca un sac de cartofi.
Nu a mai vrut să trăiască într-o închisoare!

Sunt multe Mame din România care au fugit de închisoarea de acasă. Multe sunt date în urmărire generală pentru că au vrut să-şi salveze copiii şi sunt executate silit! Aceste nefericite Ființe Umane nu au fugit de binele din propria casă, dar nu vrea nimeni din justiția şi politichia românească să ia în calcul! Suntem, oare, noi, românii, meniți să trăim veşnic cu greşelile noastre? Chiar nu avem capacitatea de a ne respecta propriile Femei?

Copiii Claudiei Racolța au ajuns să fie adoptați forțat, în Anglia, de către un cuplu de homosexuali. Statul român nu prea i-a apărat. În afară de declarații umile, de complezență, nimic nu prea s-a văzut…
Important, însă, este că Mama aceasta nu a cedat, înainte de toate, psihic! Nu a intrat în greva foamei, nu a implorat oamenii să-i dea bani, cu o putere extraordinară, s-a retras în sine, a studiat legile englezeşti… A început să lupte şi mai determinat cu Sistemul, ca să-şi salveze copiii!

Nimeni nu are nevoie de permisiunea cuiva ca să fie părinte. Când existența fiecăruia sună deja a singurătate – Pentru că nu suntem îndeajuns de solidari!- contează enorm felul în care privim lumea în care trăim: ca o biată victimă sau ca un Luptător care nu cedează niciodată!

Claudia Racolța a ales să lupte. Să fie un luptător!
Aşa au ales toate Mamele!, fie c-au fost aruncate prin aresturi, cu brățări electronice pe picior, fie că sunt amenințate cu închisoarea sau sunt pe picior de fugă, în propria țară!, mereu…

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: