ANUNTURIEDITORIALE

Mesaj din partea familiei Marius si Ruth Bodnariu

Mesaj din partea familiei Marius si Ruth Bodnariu

“Bucurati-va cu cei ce se bucura; plangeti cu cei ce plang.” Pavel, Scrisoare catre Romani
“Aduceti-va aminte de cei ce sunt in lanturi, ca si cum ati fi si voi legati cu ei; de cei chinuiti, ca unii care si voi sunteti in trup.” Necunoscut, Scrisoare catre Evrei

Pace voua! Este un an de la intoarcerea lui Ezekiel in familia lui iubita si sarbatorim! Bucurati-va cu noi si dati slava Domnului pentru lucrarile Lui minunate! Impotriva oricaror statistici si a planurilor Barnevernet de a-i gasi un nou si mai performant camin (fara Dumnezeu), Dumnezeu a hotarat altfel. A fost o victorie, viata, bucurie si speranta regasite intr-un ghem de rasete, ochi mari stralucitori si par ravasit. Eliberare, o a doua nastere! Aceasta sarbatorim: Puterea si harul lui Dumnezeu.
Va invitam sa luati parte la bucuria noastra si in acelasi timp, in mod supranatural, sa plangeti impreuna cu cei carora calea catre casa inca asteapta sa fie gasita. Acum trei saptamani va ceream sa va alaturati in rugaciune si post pentru o familie care urma sa infrunte Barnevernet in Curtea Administrativa (Fylkesnemnda). Acum aflam ca au pierdut procesul si custodia celor patru copii mici si iubiti. Nu stim ce se intampla cu copiii acum, daca or sa fie institutionalizati sau plasati in familii foster, sau cat de des isi vor putea vedea parintii si pentru cat timp. Doar ne rugam. Ne rugam pentru acesti copii si pentru parintii lor, ca Dumnezeu sa ii tina si sa le dea putere, sa le dea speranta si sa ii puna impreuna cat mai curand. Ne rugam si postim.

Familia Bodnariu

https://www.facebook.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: