EDITORIALE

CU SPATELE LA DUMNEZEU!

S-a înfiripat în mintea mea că ar putea fi un bun titlu de articol când l-am auzit pe Beni, săptămâna aceasta, verbalizând ideea aceasta în raport cu partășia noastră cu Domnul.

Îndepărtarea, dezacordul, diferenţa de opinie sunt câteva lucruri pe care le poate exprima această postură. Trăim în această lume în care încurajarea maximă este pentru relaţii, părtăşie, comunicare, discuţii. Da, toate acestea sunt reale şi de dorit, lucruri faţă de care nu ne putem dezvolta normal ca oameni. De aceea atunci când vrei să dezvolţi relaţii/părtăşie/comuniune este nevoie de interacţiune directă. Totuşi, nu trebuie să limităm totul la aici şi acum, nu trebuie să uităm că există ceva dincolo de toate acestea, ceva mult mai bun, faţă de care acum… stăm cu spatele! Şi nu pentru că n-am vrea să stăm cu faţă, dar nu putem altfel, decât aşa. Lucrurile faţă de care acum stăm cu spatele nu se compară în splendoare, bogăţie şi împlinire cu lucrurile, frumoase, de altfel, pe care le experimentăm aici.

Sensul de a sta cu spatele la lucrurile de atunci, nu se vrea a fi înţeles în sensul că nu ni le dorim, ci în sensul că ele sunt în ceaţă pentru noi, că nu cunoaştem pe deplin ce şi cum va fi. În acest sens stăm cu spatele. La fel cum atunci când parcă El a dispărut din peisaj, atunci când parcă lucrurile „se întunecă” descoperim că, de fapt, El este acolo, chiar dacă nu-L vedem, iar ceea ce ne conectează tot timpul, sau ne REconectează cu El este credinţa.

Adu-ţi aminte mereu că există ceva/Cineva dincolo de tine, ceva mult mai măreţ decât poţi tu exprima şi experimenta pe acest pământ. Şi stai cu spatele pentru că dacă ar fi să te întorci cu faţă, te-ai strămuta direct în acea lume, o lume nouă, diferită. Până atunci înaintează prin credinţă aici şi acum!

sursa: http://tineri.betania.ro/cu-spatele-la-dumnezeu/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: