ANUNTURI

Activiștii pro-avort, batjocură în Argentina și sprijin legislativ în Franța

Este de-a dreptul jenant pe de o parte, dacă privim la ceea ce s-a întâmplat în Argentina și îngrijorător pe de altă parte, dacă ne uităm la ce se pregătește în Franța.

Activiștii pro-avort nu sunt doar agresivi în manifestare, ci sunt pur și simplu vulgari, obsceni, grosolani în modul în care își promovează ideologia. Pe de altă parte se bucură de sprijin puternic, fiind apărați din umbră (sau chiar fățiș) de persoane și corporații influente, care își exercită presiunea și asupra clasei politice. În acest sens ar trebui să privim la ce fel de limbaj verbal, sau imprimat pe lozinci s-a folosit la acele manifestații anti-Trump, când noul președinte a anunțat că va sista finanțarea clinicilor de avort, și care a fost reacția Europei, care s-a angajat că va suplini financiar acest deficit, anunțat de Washington.

Dar în acest articol aș vrea să privim la două aspecte concrete ce s-au petrecut recent, unul întâmplându-se în Argentina, iar celălalt este în curs de desfășurare în Franța.

În Argentina, un grup feminist a realizat o dramatizare în plină stradă, și încă chiar în fața unei catedrale, prin care practicau un avort unei femei ce chipurile reprezenta pe Fecioara Maria. Evenimentul, îndreptat clar împotriva Bisericii Catolice din Argentina, a provocat o reacție de respingere nu doar în comunitatea creștină din țară, ci în multe părți ale lumii. Actul a avut loc în timpul unui marș ce a avut loc în 8 Martie, de Ziua Femeii, iar o poză ce a surprins faptul, a fost publicată în Twitter. În poză se vede o femeie îmbrăcată în așa fel ca să semene cu mama Domnului Isus, cu pumnul ridicat și cu un zâmbet pe față, în timp ce o substanță ce simulează a fi sânge, curge din partea inferioară a corpului. Femeia are și un rozar atârnat la gât. Lângă ea, un grup de femei cu fețele acoperite de glugi roșii, sunt cele ce efectuează avortul.

Citeste mai mult: https://benidradici.com/activistii-pro-avort-batjocura-argentina-si-sprijin-legislativ-franta5/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: