ANUNTURI

PASE CU 3 MILIOANE. Cine ar trebui să voteze propunerea legislativă de revizuire a Constituției. Ce a spus CCR și ce prevede legea fundamentală a României

Ȋn luna mai a anului trecut, Coaliția pentru Familie a înregistrat la Senat, pentru dezbatere, propunerea legislativă de revizuire a Constituției României. La 7 iunie 2016, proiectul legislativ a fost prezentat în Biroul Permanent al Senatului și transmis apoi Curții Constituționale a României (CCR), pentru verificarea respectării dispozițiilor constituționale privind revizuirea Constituției, precum și a celorlalte condiții prevăzute de lege.
La CCR fuseseră depuse și listele cu semnăturile celor 3 milioane de români care doresc revizuirea Constituției, prin modificarea art. 48, alin (1), astfel încât acesta să prevadă că  „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie (n.r. – și nu între soți, așa cum este formulat acum), pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: