ANUNTURI

AZI va fi votat în plenul Camerei Deputaților proiectul privind organizarea referendumului pentru revizuirea Constituției și modificarea definiției familiei

Pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților figurează, la poziția 13, Propunerea legislativă de revizuire a Constituției României (Pl-x 127/2017) – lege constituțională. Raportul Comisiei juridice a fost pentru adoptare acestui proiect.
Coaliția pentru Familie „salută faptul că plenul Camerei Deputaților a adoptat astăzi, pe articole, proiectul de lege de revizuire a Constituției care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie. Marți, 28 martie, urmează să fie supus votului final, în plen, proiectul de lege, finalizându-se astfel parcursul legislativ în Camera Deputaților.
Apreciem votul de astăzi al grupurilor parlamentare și avem certitudinea că mâine, la votul final, reprezentații aleși ai poporului vor respecta voința cetățenilor de protejare a valorilor fundamentale pentru societatea românească”, se precizează în comunicatul Coaliției pentru Familie.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: