EDITORIALE

DESPRE OAMENI

Oamenii sunt niște ființe ciudate, așa cum obișnuia să-mi spună mie mama: „ființă ciudată”. Oamenii sunt ciudat de frumoși. Oamenii mă inspiră. Mă interesează. Mă pasionează. Mă bucură și mă entuziasmează.

Fiecare, creat atât de diferit, cu calități și abilități atât de frumoase. Fiecare creat un mic creator. Atât de diferiți dar totuși întâlnindu-se în adâncimile ființei, acolo unde se află esența.

Ce frumos e fiecare om. Chiar și aceia care nu sunt liberi, chiar și aceia care nu au descoperit încă comorile ce au fost puse în ei.

Și cu atât mai mult strălucește omul liber, cel care și-a descoperit nestematele și le-a pus în negoț.

Nu trebuie să-ți dorești comoara ce o are cel de lângă tine, găsește-ți comoara! E acolo undeva. Toți o avem!

Am fost binecuvântată să cunosc și să am în viața mea oameni extraordinari. Oameni ce mă inspiră, mă binecuvintează, și îmi umplu viața și inima de frumos și frumusețe.

Admir oamenii așa cum admiră un iubitor de artă un tablou pictat de artistul preferat. 

Oamenii trebuiesc admirați, iubiți și prețuiți. Fiecare în parte, de la nou născut până la cel mai bătrân. Fiecare vârstă și etapă a vieții relevă frumusețea omului în noi moduri și fațete. Același om, mai multe vieți.

Iubesc oamenii și iubesc diversitatea ce o poartă frumusețea omenească.

Iubesc oamenii și iubesc cum esența ființei noastre se întâlnește în aceeași nevoie: nevoia de ceva mai mare, nevoia de ceva mai adânc: nevoia de divinitate. Purtăm în sufletele noastre amprenta divină a creatorului iar golul inimii noastre are forma dragostei Lui. Iubesc oamenii pentru că ei seamănă cu creatorul lor.

Creați într-un mod înfricoșător de frumos. Creați în detalii uimitoare și într-o manieră desăvârșită. Capabili de miracole. Capabili de sublim. Creați ca niște mine, ce ascund de fapt în adâncul lor diamante și nestemate.

Cunoscuți în profunzime, și iubiți pe deplin de creatorul lor.

Naționalitatea, cetățenia, limba vorbită, cultura sunt detalii menite să înfrumusețeze personalitatea fiecăruia, așa cum o bijuterie înfrumusețează încheietura mâinii. Sunt detalii care nu ar trebui să împiedice  pe nimeni să se descopere așa cum a fost creat.

Nu le lăsa să te șabloneze, să te conformeze, să te limiteze. Nu fabrica diamante false pentru a fi ca cei din jur, pentru a avea strălucirea lor. Caută-ți identitatea!

Înainte de a fi orice altceva, EȘTI OM. Iar asta te califică la a fi o creatură superbă, creată extraordinar pentru un scop măreț.

Descoperă-ți creatorul și descoperă frumusețea particulară pe care El a pus-o în tine!

sursa: http://tineri.betania.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: