Anunțuri
ULTIMELE STIRI

În premieră pentru Romania, dar și pentru comunitațile romanești din Diaspora, Speranța Media lansează o platformă de televiziune online cu peste 40 de canale TV

Banner http://speranta.ro/

Ce este TELEVIZIUNEA CREȘTINĂ?În premieră pentru Romania, dar și pentru comunitațile romanești din Diaspora, Speranța Media lansează o platformă de televiziune online cu peste 40 de canale TV! Este un proiect inovator pentru spațiul creștin evanghelic. Prin această platformă, un numar foarte mare de români de pretutindeni va avea acces ușor la un conținut variat de programe tv dintr-o perspectivă crestină. Toate canalele TV sunt organizate pe categorii, ușor de vizionat de pe orice device conectat la internet. Cu o conexiune normală de internet aveți posibilitatea să vizionați sute de emisiuni TV creștine în limba romană atat de pe PC-ul dumneavostră, cat si de pe tableta personală. 

TELEVIZIUNEA CREȘTINĂ este formată din peste 40 de canale TV, organizate tematic, cu un conținut variat de emisiuni și programe muzicale, transmisii live, știri, mesaje biblice, programe destinate copiilor, programe cu caracter documentar, didactic sau educativ, canale ambientale.

Înregistrându-vă pe platforma noastră veți putea salva cu usurință emisiunile favorite, veți fi la curent cu noile programe lansate de TELEVIZIUNEA CREȘTINĂ! Pe platforma noastra copiii dvs. se vor afla intr-un mediu sigur. Folosiți cu incredere toate facilitatile oferite de TELEVIZIUNEA CREȘTINĂ!

https://www.facebook.com/televiziuneacrestina

Anunțuri
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (18275 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: