ANUNTURI

În premieră pentru Romania, dar și pentru comunitațile romanești din Diaspora, Speranța Media lansează o platformă de televiziune online cu peste 40 de canale TV

Ce este TELEVIZIUNEA CREȘTINĂ?În premieră pentru Romania, dar și pentru comunitațile romanești din Diaspora, Speranța Media lansează o platformă de televiziune online cu peste 40 de canale TV! Este un proiect inovator pentru spațiul creștin evanghelic. Prin această platformă, un numar foarte mare de români de pretutindeni va avea acces ușor la un conținut variat de programe tv dintr-o perspectivă crestină. Toate canalele TV sunt organizate pe categorii, ușor de vizionat de pe orice device conectat la internet. Cu o conexiune normală de internet aveți posibilitatea să vizionați sute de emisiuni TV creștine în limba romană atat de pe PC-ul dumneavostră, cat si de pe tableta personală. 

TELEVIZIUNEA CREȘTINĂ este formată din peste 40 de canale TV, organizate tematic, cu un conținut variat de emisiuni și programe muzicale, transmisii live, știri, mesaje biblice, programe destinate copiilor, programe cu caracter documentar, didactic sau educativ, canale ambientale.

Înregistrându-vă pe platforma noastră veți putea salva cu usurință emisiunile favorite, veți fi la curent cu noile programe lansate de TELEVIZIUNEA CREȘTINĂ! Pe platforma noastra copiii dvs. se vor afla intr-un mediu sigur. Folosiți cu incredere toate facilitatile oferite de TELEVIZIUNEA CREȘTINĂ!

https://www.facebook.com/televiziuneacrestina

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: