Intrebari & Raspunsuri

De ce este o jenă în bisericile creștine în ce privește discuția despre sex?

Adesea copiii știu mai multe despre sexualitate decât adulții. Tragedia este că ei cunosc despre aceste lucruri în mod eronat. Părinții au nevoie să fie mai curajoși în a-și lua rolul de apărători a ceea ce înseamnă educația sexuală a copiilor. La fel se întâmplă și cu pastorii. Pe toate canalele de televizor se vorbește despre sexualitate în mod explicit, iar pastorii și creștinii se ascund în a discuta despre acest subiect în biserici.
În dreptul cui este responsabilitatea educației sexuale asupra copiilor?
Familia nu poate fi înlocuită în formarea unui copil. Aceasta deține rolul crucial. Responsabilitatea părintelui este ca în toate aspectele, acesta să asiste la educarea copilului. E nevoie de educație minimă și necesară, nu neapărat în detalii.
Afla mai multe despre sexualitate, din perspectiva crestina: http://alfaomega.tv/viata-spirituala/…
Extras din emisiunea Realitati si perspective 39 – Ce spune Biblia despre sexualitate. Urmăriți emisiunile „REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE” pentru a obține o perspectivă creștină asupra contextului actual în care trăim – în fiecare sâmbătă, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmărește toate emisiunile Realități și Perspective – http://alfaomega.tv/mediacenter/categ…
#RSP #RealitatiSiPerspective

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: