ANUNTURI

Îndrăznește să crezi – Alexandru Fintoiu

Cu toții trecem prin momente de fericire sau disperare. Când e pace și bucurie e ușor să cânți și să-L lauzi pe Domnul. Când ești disperat ajungi și te întrebi unde este Dumnezeu.

Ei bine, în asemenea situații trebuie să îndrăznești să crezi. În ciuda circumstanțelor din viață tu ai un destin special.

Pe David, Dumnezeu l-a ales ca rege și totuși viața lui David și-a urmat cursul obișnuit, acesta având grijă de turma de oi. Mai târziu l-a ucis pe Goliat, regele l-a luat pe lângă el, el a dobândit popularitate, regele a început să fie gelos iar David a fugit în singurătate.

I s-a promis un tron dar în realitate era în sălbăticie, singur, urmărit și fără nici o perspectivă reală. Poate și tu ești într-o situație fără cale de ieșire și totuși Dumnezeu ți-a promis că te va izbăvi. De aceea te îndemn să îndrăznești să crezi în Domnul în ciuda circumstanțelor.

De prea multe ori ne uităm la ce e în jur din punct de vedere logic, natural și mintea ne spune că nu e cale de ieșire. Totuși uităm că avem un Dumnezeu supranatural care nu răspunde de fiecare dată logicii omenești.

--

Circumstanțele nu definesc ceea ce ești. Dacă Dumnezeu ți-a promis El se va ține de promisiune, trebuie doar să crezi. Dacă te uiți la cum ești tu, poți crede că totul s-a terminat pentru tine dar Dumnezeu este acolo unde ești tu chiar acum.

El poate face ce nu pot face medicii, poate să te promoveze chiar dacă n-ai diplomă, poate face râuri în deșert.

Da, greșești, orice om greșește la un moment dat. Dar Dumnezeu nu dărâmă pe cel ce greșește ci dimpotrivă, caută să îți transmită că harul Lui este mai mare decât greșeala ta.

--

Luptă, ridică-te, fii tare, fii viteaz. Domnul e cu tine!

                                                                                                Alexandru Fintoiu – http://www.ciresarii.ro

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: