ANUNTURI

Luna pro-familie și pro-viață la Alfa Omega TV – martie 2017

Martie e luna pro-familie și pro-viață la Alfa Omega TV! Descoperiți importanța familiei tradiționale și a protejării vieții copiilor nenăscuți. Aflați cum puteți duce dragostea lui Dumnezeu într-o țară răvășită de imoralitate sexuală, divorțuri, familii disfuncționale și avorturi. Urmăriți filme, documentare și mărturii pe canalul TV, citiți articole de pe site-ul http://www.alfaomega.tv/pro-viata si alte informații postate pe rețelele de socializare. Susține și tu familia și viața alături de Alfa Omega TV!
2017_03_luna_proviata_profamilieEsența problemei din țara noastră o constituie declinul spiritual al societății românești. Nucleul societății – familia tradițională – este atacat, producând victime colaterale – milioane de copii fără șansă la viață. Conștienți de criza socială și spirituală, dorim ca Alfa Omega TV să fie o voce care oferă soluții sustenabile românilor care doresc o viață mai bună în țara lor.
De aceea, ne-am alăturat eforturilor organizațiilor din România, și dedicăm luna martie ca o lună specială pro-familie și pro-viață. SUSȚINEM FAMILIA TRADIȚIONALĂ și VIAȚA COPIILOR NENĂSCUȚI. Documentarele, filmele și mărturiile difuzate pe canalul Alfa Omega TV, articolele și clipurile video publicate pe site-ul nostru și pe pagina de Facebook vă vor inspira și ajuta să promovați valoarea și importanța familiei și a vieții copilului nenăscut. Susține și tu viața, alături de Alfa Omega TV!
http://alfaomega.tv/pro-viata/luna-pr…

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: